Werken bij

Werken bij The Brandboost Company

Als je op zoek bent naar een baan of stage in de online marketing, dan zit je bij The Brandboost Company helemaal gebakken! Althans, als er een plek vrij is natuurlijk. Benieuwd of er momenteel een plek vrij is? Je vindt de beschikbare plekken onderaan deze pagina.

Als je op één van deze vragen JA kan beantwoorden, dan is het verstandig om niet te solliciteren en even verder te zoeken.

  1. Houd je van suffe kantoorruimtes waar Sky Radio zachtjes draait?
  2. Wil je graag 8 uur lang per dag achter een computer zitten?
  3. Zoek je een bedrijf waar ‘standaard’ de standaard is?
  4. Wil je de hele dag gefocust zijn, waarbij je liever niet te veel wil lachen?

Zeg je overal NEE op? Dan ben je bij ons helemaal welkom!

The Brandboost Company

Dit is wat ons uniek maakt: onze 6-urige werkdag

Je werkt om te leven en niet andersom. De hele dag op een suf kantoor werken, daar wordt toch niemand vrolijk van?! Gezond zijn én je gelukkig voelen is het fijnste wat er is. Lekker in je vel zitten en genieten van de kleinste dingen. Dat wil toch iedereen? Wij van The Brandboost Company stimuleren dit graag. Daarom hanteren wij een 6-urige werkdag. Dit is vrij uniek in Nederland! Naar ons weten zijn wij het enige online marketing bureau in Nederland die dit hanteert. Wij hopen hiermee een voorbeeld te stellen naar alle andere bureaus in Nederland.

Wil je hier meer over weten? Lees hier meer over de 6-urige werkdag.

Beschikbare vacatures

  • Linkbuilder – reeds gevuld
  • AI copywriter – reeds gevuld
  • Social media marketeer – reeds gevuld

Meer fijne voorwaarden

Wij investeren graag in ons personeel. Zonder goed personeel is er ook geen goedlopende business! Daarom hebben wij meer fijne arbeidsvoorwaarden. Zo krijgt iedereen 30 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime dienstverband), hebben we een leuke bonusregeling wanneer je een nieuwe klant aanbrengt, kun je tussendoor darten als je even geen concentratie meer hebt, is er uiteraard iedere week een vrijdagmiddagborrel en doen we regelmatig leuke dingen samen!

Waar hard gewerkt wordt, moet er ook veel ontspannen worden. We vinden het belangrijk dat je met een lach naar je werk gaat, dat er op het werk voldoende wordt gelachen, maar dat je ook met een lach naar huis gaat. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Bekijk dan onze beschikbare vacatures.