Over ons

Hi! Wij zijn The Brandboost Company

Wij zijn The Brandboost Company, een full service online marketing bureau uit Hengelo. Wij helpen bedrijven met het verbeteren van hun online vindbaarheid en presentatie. Wij steken samenwerkingen graag in een persoonlijk jasje en vinden 100% transparantie heel belangrijk. Dat onderscheidt ons direct t.o.v. de concurrent.

Bij ons hoef je geen lange nietszeggende geautomatiseerde rapportages te verwachten, maar krijg je toegang tot jouw eigen online marketing dashboard. Dit dashboard is interactief en realtime. Transparanter kunnen we het niet maken.

The Brandboost Company

Wat ons anders maakt dan andere online marketing bureaus

100% transparantie

Je krijgt van ons toegang tot je eigen interactieve online marketing dashboard. Hierin wordt actuele data realtime ingeladen vanuit o.a. Google Analytics, Google Ads, Search Console. Dit dashboard is te allen tijde in te zien. Dat is pas 100% transparantie en geeft 100% vertrouwen.

Geen bullshit-bingo

Wij gebruiken geen moeilijke woorden, maar nuchter normaal Nederlands. Bij ons begrijp je écht wat we doen en waarom we het doen. Gebruiken we toch vakjargon? Dan leggen we het graag uit wat we er mee bedoelen.

Toegankelijk en bereikbaar

Wij maken geen gebruik van onpersoonlijke automatische berichten, geen irritante keuzemenu’s of ingehuurde callcenters. We nemen gewoon zelf de telefoon op! Probeer maar eens 🙂

6-urige werkdag

Wij zijn er van overtuigd dat een verkorte werkdag goed is voor iedereen. Het houdt ons gemotiveerd en scherp en onderzoek wijst uit dat het zelfs goed is voor je gezondheid. Doordat je meer tijd hebt om nog even die boodschappen te doen, te sporten of om extra tijd met je gezin door te brengen, maakt je gelukkiger. Wij stimuleren dat graag en hanteren daarom een 6-urige werkdag. Als stagiaire profiteer je daar ook van!

Geen automatische rapportages

Helaas werken nog veel bureaus met automatisch gegenereerde rapporten. Wij vinden dat dit eigenlijk niet meer kan. Het is erg onpersoonlijk. Wij hebben er daarom voor gekozen te werken met een realtime online marketing dashboard en bespreken we de resultaten liever persoonlijk.

Wij verklaren en beloven

Wij doen er echt alles aan om van jouw bedrijf een succes te maken! Is dat voor jou voldoende? Wij denken van niet! Aan mooie clichés heb je niet zo veel. Daarom doen wij je graag de volgende concrete beloftes. Hier mag je ons op afrekenen!

100% transparantie
Bij ons krijg je duidelijkheid en zijn er géén kleine lettertjes.
Snel reactie per mail
Binnen kantooruren altijd binnen 4 uur reactie op e-mails. Vaak al binnen 10 minuten, maar het kan wat langer duren als we net even in gesprek zijn.
Persoonlijk en écht
Geen irritante keuzemenu’s of wachtmuziekjes, maar wij nemen gewoon zelf op.
Eerlijke handel
Geen onverklaarbare kosten, maar eerlijke waar voor eerlijke tarieven.

SAMEN EN VOOR ELKAAR

We zijn trots op onze reviews

The Brandboost Company | Online marketingbureau Hengelo
The Brandboost Company | Online marketingbureau Hengelo
23 Google recensies
Mio Amore
Mio Amore
2022-05-30
Super bedrijf
Eye Opener!
Eye Opener!
2022-05-30
Zeer professioneel en meedenkend. Fijne samenwerking en een goede communicatie.
Femke Boekhorst
Femke Boekhorst
2022-05-07
Ik heb mijn website laten optimaliseren door de Brandboost Company. Ze hebben verstand van zaken en de communicatie verloopt goed, snel en transparant. Ik ben tevreden!
Niels Horstink
Niels Horstink
2022-02-24
Alle diensten onder 1 dak! Dit gepaard met transparantie, eerlijkheid en een no-nonsense-mentaliteit maakt The Brandboost Company de ideale partner! 👍🏼
Alexander Tibbe
Alexander Tibbe
2021-09-06
Vakkundig en professioneel bedrijf met een uitstekende marketingkennis en met daarnaast ook nog eens goede aandacht voor haar klanten. Ik kan The Brandboost Company dan ook zeker aanbevelen!
Doornekamp Motorsport
Doornekamp Motorsport
2021-07-07
Ik heb een hele fijne samenwerking met The Brandboost Company , Danny regelt voor mij google shopping , wat mij heel veel extra bezoekers en verkoop oplevert. Danny heeft goede kennis van zaken . bedankt
Marcel van der Zande
Marcel van der Zande
2021-07-05
Prima opgezette nieuwe website en mailfunctie. Snelle service bij problemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

We gaan graag de uitdaging aan

Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

074-8221112
info@brandboostcompany.nl

    Danny Scheurink