Over ons

Hi! Wij zijn The Brandboost Company

Wij zijn The Brandboost Company, een full service online marketing bureau uit Hengelo. Wij helpen bedrijven met het verbeteren van hun online vindbaarheid en presentatie. Wij steken samenwerkingen graag in een persoonlijk jasje en vinden 100% transparantie heel belangrijk. Dat onderscheidt ons direct t.o.v. de concurrent.

Bij ons hoef je geen lange nietszeggende geautomatiseerde rapportages te verwachten, maar krijg je toegang tot jouw eigen online marketing dashboard. Dit dashboard is interactief en realtime. Transparanter kunnen we het niet maken.

The Brandboost Company

Wat ons anders maakt dan andere online marketing bureaus

100% transparantie

Je krijgt van ons toegang tot je eigen interactieve online marketing dashboard. Hierin wordt actuele data realtime ingeladen vanuit o.a. Google Analytics, Google Ads, Search Console. Dit dashboard is te allen tijde in te zien. Dat is pas 100% transparantie en geeft 100% vertrouwen.

Geen bullshit-bingo

Wij gebruiken geen moeilijke woorden, maar nuchter normaal Nederlands. Bij ons begrijp je écht wat we doen en waarom we het doen. Gebruiken we toch vakjargon? Dan leggen we het graag uit wat we er mee bedoelen.

Toegankelijk en bereikbaar

Wij maken geen gebruik van onpersoonlijke automatische berichten, geen irritante keuzemenu’s of ingehuurde callcenters. We nemen gewoon zelf de telefoon op! Probeer maar eens 🙂

6-urige werkdag

Wij zijn er van overtuigd dat een verkorte werkdag goed is voor iedereen. Het houdt ons gemotiveerd en scherp en onderzoek wijst uit dat het zelfs goed is voor je gezondheid. Doordat je meer tijd hebt om nog even die boodschappen te doen, te sporten of om extra tijd met je gezin door te brengen, maakt je gelukkiger. Wij stimuleren dat graag.

Geen automatische rapportages

Helaas werken nog veel bureaus met automatisch gegenereerde rapporten. Wij vinden dat dit eigenlijk niet meer kan. Het is erg onpersoonlijk. Wij hebben er daarom voor gekozen te werken met een realtime online marketing dashboard en bespreken we de resultaten liever persoonlijk.

Wij verklaren en beloven

Wij doen er echt alles aan om van jouw bedrijf een succes te maken! Is dat voor jou voldoende? Wij denken van niet! Aan mooie clichés heb je niet zo veel. Daarom doen wij je graag de volgende concrete beloftes. Hier mag je ons op afrekenen!

100% transparantie
Bij ons krijg je duidelijkheid en zijn er géén kleine lettertjes.
Snel reactie per mail
Binnen kantooruren altijd binnen 4 uur reactie op e-mails. Vaak al binnen 10 minuten, maar het kan wat langer duren als we net even in gesprek zijn.
Persoonlijk en écht
Geen irritante keuzemenu’s of wachtmuziekjes, maar wij nemen gewoon zelf op.
Eerlijke handel
Geen onverklaarbare kosten, maar eerlijke waar voor eerlijke tarieven.

SAMEN EN VOOR ELKAAR

We zijn trots op onze reviews

Danny van Laar
Danny van Laar
2021-04-08
Geverifieerde
Top bedrijf. Heel professioneel.
Gyon van Deuten
Gyon van Deuten
2021-04-06
Geverifieerde
Jarenlang hebben we gezeten bij een groot online marketing bureau, maar daar werden we op een gegeven moment vergeten. We waren een nummertje die niet de beloofde aandacht kreeg. Sinds onze overstap naar The Brandboost Company worden we weer gehoord en zien we een positieve groei in websitebezoekers én omzet. Ook na 6 maanden worden we nog altijd gehoord. Zij verdienen absoluut alle 5 de sterren en wat ons betreft ook flink meer klanten. Ga zo door!
Jeroen Otten
Jeroen Otten
2021-04-03
Geverifieerde
Zeer blij met de service voor het onderhouden van mijn website! Top zaak!
Mandy Eising
Mandy Eising
2021-03-31
Geverifieerde
Ik ben ontzettend blij met the Brandboost Company! Ik ben een leek op het gebied van websites, Google, SEO en online vindbaarheid. Danny heeft alle kennis in huis en legt het met veel geduld aan je uit en neemt het voor je uit handen. Ik ben zeer tevreden over mijn website en heb het idee dat ik al veel beter gevonden wordt voor de klant. Daarnaast reageert Danny vaak erg snel en is goed bereikbaar. Als er iets is, dan lost hij dat vlot op. Een echte aanrader!
Bedder Boxsprings
Bedder Boxsprings
2021-03-31
Geverifieerde
Resultaatgericht marketing bureau met professionele kennis van zaken. Goede communicatie en snelle reactie.
Ferdinand Baader
Ferdinand Baader
2021-03-31
Geverifieerde
Ze komen waar wat ze beloven, dat is zeer prettig.
Mark Heijink
Mark Heijink
2021-03-29
Geverifieerde
De website justlocal.nl laten maken. Zeer tevreden over brandboost company. Korte lijntjes met Danny en een goede service!

NEEM CONTACT MET ONS OP

We gaan graag de uitdaging aan

Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

074-8221112
info@brandboostcompany.nl

    Danny Scheurink