Zoekmachine optimalisatie
Project Description

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

JOUW WEBSITE HOGER IN GOOGLE

Verbeter de online vindbaarheid van jouw website met zoekmachine optimalisatie (SEO). Zorg voor betere vindbaarheid en krijg meer websitebezoekers. Dat kan door jouw website te optimaliseren op de volgende drie SEO fundamenten:

Technische optimalisatie

Techniek is de basis. Een technisch sterke website presteert beter in de zoekresultaten. Wij zorgen dat je website technisch staat als een huis, zodat Google jouw website goed kan lezen.

Content optimalisatie

Zonder content zal een technisch perfecte website nooit goed ranken. Zorg dat de juiste zoekwoorden op de juiste manier zijn toegevoegd voor optimale vindbaarheid..

Linkbuilding

Nog altijd is het versterken van het natuurlijke linkprofiel een essentiële ranking factor. Het is niet voor niets één van de 3 pijlers van een succesvolle SEO strategie.

zoekmachine optimalisatie

We leggen uit

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het is het beter later scoren van websites in de organische resultaten in zoekmachines, zoals Google of Bing. Hierbij wordt zowel de website als externe factoren geoptimaliseerd voor optimaal resultaat.

SEO is een essentieel onderdeel van de online marketing strategie. Op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek zal de website op de juiste zoekwoorden geoptimaliseerd worden. In tegenstelling tot zoekmachineadverteren (SEA) zijn de klikken op de organische vermeldingen gratis.

Door jouw website te optimaliseren voor zoekmachines zorgen wij voor betere posities in Google. Dit zal uiteindelijk meer websitebezoekers opleveren en uiteindelijk meer leads en/of sales. Wij doen dit door zowel de techniek, de content als offsite factoren te optimaliseren.

zoekmachine optimalisatie

Ontvang 5 gratis SEO tips

Geef jouw website direct een boost!

Wij bekijken jouw website en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 SEO tips! Deze kun je zelf toepassen, doorgeven aan jouw webbeheerder of vraag het ons.

bbc2@2x

  we boost, you grow

  VERSLA JOUW CONCURRENTEN

  Zoekmachine optimalisatie strategie

  Een zoekmachine optimalisatie strategie is van onschatbare waarde. Zonder goed doordachte strategie is het als autorijden zonder bestemming. Waar wil je naar toe en hoe gaan we dat bereiken? Wanneer je ons jouw SEO opdracht toevertrouwd, starten wij altijd met het ontwikkelen van een uitgebreid zoekmachine optimalisatie strategie. De strategie wordt bepaald op basis van een nulmeting, een zoekwoordenonderzoek en een concurrentieanalyse.

  We willen natuurlijk eerst weten wat de doelstellingen zijn van jouw bedrijf. Hoe het er op dit moment voorstaat. Waar zijn jullie nu wél te vinden, op welke woorden, waar ligt er nog ruimte en hoe verhoudt zich dit tot jouw directe concurrenten? Wanneer we dat goed in kaart hebben gebracht kunnen we een zoekmachine optimalisatie strategie op maat maken. En kunnen we jouw website een boost geven!

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  Danny van Laar
  Danny van Laar
  2021-04-08
  Geverifieerde
  Top bedrijf. Heel professioneel.
  Gyon van Deuten
  Gyon van Deuten
  2021-04-06
  Geverifieerde
  Jarenlang hebben we gezeten bij een groot online marketing bureau, maar daar werden we op een gegeven moment vergeten. We waren een nummertje die niet de beloofde aandacht kreeg. Sinds onze overstap naar The Brandboost Company worden we weer gehoord en zien we een positieve groei in websitebezoekers én omzet. Ook na 6 maanden worden we nog altijd gehoord. Zij verdienen absoluut alle 5 de sterren en wat ons betreft ook flink meer klanten. Ga zo door!
  Jeroen Otten
  Jeroen Otten
  2021-04-03
  Geverifieerde
  Zeer blij met de service voor het onderhouden van mijn website! Top zaak!
  Mandy Eising
  Mandy Eising
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Ik ben ontzettend blij met the Brandboost Company! Ik ben een leek op het gebied van websites, Google, SEO en online vindbaarheid. Danny heeft alle kennis in huis en legt het met veel geduld aan je uit en neemt het voor je uit handen. Ik ben zeer tevreden over mijn website en heb het idee dat ik al veel beter gevonden wordt voor de klant. Daarnaast reageert Danny vaak erg snel en is goed bereikbaar. Als er iets is, dan lost hij dat vlot op. Een echte aanrader!
  Bedder Boxsprings
  Bedder Boxsprings
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Resultaatgericht marketing bureau met professionele kennis van zaken. Goede communicatie en snelle reactie.
  Ferdinand Baader
  Ferdinand Baader
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Ze komen waar wat ze beloven, dat is zeer prettig.
  Mark Heijink
  Mark Heijink
  2021-03-29
  Geverifieerde
  De website justlocal.nl laten maken. Zeer tevreden over brandboost company. Korte lijntjes met Danny en een goede service!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink