Zoekmachine optimalisatie
Project Description

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

JOUW WEBSITE HOGER IN GOOGLE

Verbeter de online vindbaarheid van jouw website met zoekmachine optimalisatie (SEO). Zorg voor betere vindbaarheid en krijg meer websitebezoekers. Dat kan door jouw website te optimaliseren op de volgende drie SEO fundamenten:

Technische optimalisatie

Techniek is de basis. Een technisch sterke website presteert beter in de zoekresultaten. Wij zorgen dat je website technisch staat als een huis, zodat Google jouw website goed kan lezen.

Content optimalisatie

Zonder content zal een technisch perfecte website nooit goed ranken. Zorg dat de juiste zoekwoorden op de juiste manier zijn toegevoegd voor optimale vindbaarheid..

Linkbuilding

Nog altijd is het versterken van het natuurlijke linkprofiel een essentiële ranking factor. Het is niet voor niets één van de 3 pijlers van een succesvolle SEO strategie.

zoekmachine optimalisatie

We leggen uit

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het is het beter later scoren van websites in de organische resultaten in zoekmachines, zoals Google of Bing. Hierbij wordt zowel de website als externe factoren geoptimaliseerd voor optimaal resultaat.

SEO is een essentieel onderdeel van de online marketing strategie. Op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek zal de website op de juiste zoekwoorden geoptimaliseerd worden. In tegenstelling tot zoekmachineadverteren (SEA) zijn de klikken op de organische vermeldingen gratis.

Door jouw website te optimaliseren voor zoekmachines zorgen wij voor betere posities in Google. Dit zal uiteindelijk meer websitebezoekers opleveren en uiteindelijk meer leads en/of sales. Wij doen dit door zowel de techniek, de content als offsite factoren te optimaliseren.

zoekmachine optimalisatie
icon-the-brandboost-company

Ontvang 5 gratis SEO tips

Geef jouw website direct een boost!

Wij bekijken jouw website en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 SEO tips! Deze kun je zelf toepassen, doorgeven aan jouw webbeheerder of vraag het ons.

bbc2@2x

  we boost, you grow

  VERSLA JOUW CONCURRENTEN

  Zoekmachine optimalisatie strategie

  Een zoekmachine optimalisatie strategie is van onschatbare waarde. Zonder goed doordachte strategie is het als autorijden zonder bestemming. Waar wil je naar toe en hoe gaan we dat bereiken? Wanneer je ons jouw SEO opdracht toevertrouwd, starten wij altijd met het ontwikkelen van een uitgebreid zoekmachine optimalisatie strategie. De strategie wordt bepaald op basis van een nulmeting, een zoekwoordenonderzoek en een concurrentieanalyse.

  We willen natuurlijk eerst weten wat de doelstellingen zijn van jouw bedrijf. Hoe het er op dit moment voorstaat. Waar zijn jullie nu wél te vinden, op welke woorden, waar ligt er nog ruimte en hoe verhoudt zich dit tot jouw directe concurrenten? Wanneer we dat goed in kaart hebben gebracht kunnen we een zoekmachine optimalisatie strategie op maat maken. En kunnen we jouw website een boost geven!

  Zoekmachine optimalisatie is één van onze diensten die we ook graag voor jouw willen inzetten. Laten we er samen voor zorgen dat ook jouw website hoger in Google komt!

  Veel mooie klanten gingen je voor

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  26 Google recensies
  Jens Jacobs
  Jens Jacobs
  2023-05-17
  Zeer tevreden van!! Heel goed werk geleverd, betrouwbaar, altijd open gecommuniceerd, altijd beschikbaar... Echt niks op aan te merken! Thanks voor de goede samenwerking!!
  Heidi Chammo
  Heidi Chammo
  2023-03-27
  supergezellige & vriendelijke mensen, een leuk bedrijf om stage bij te lopen en waardevolle ervaring op te doen! 🙂
  Rens Reijken
  Rens Reijken
  2023-03-27
  Hele vriendelijke mensen, leuk bedrijf om stage te lopen!! 🙂
  Eric Meinders
  Eric Meinders
  2023-02-08
  The Brandboost Company heeft enorm geholpen om onze site te professionaliseren. Tevens voorzien van supersterke teksten, gemaakt door hun tekstschrijvers. De vindbaarheid is hierdoor zeker gestegen en we zullen gebruik blijven maken van hun expertise. Ook de bereikbaarheid en de behulpzaamheid is van een zeer goed niveau.
  Mio Amore
  Mio Amore
  2022-05-30
  Super bedrijf
  Eye Opener!
  Eye Opener!
  2022-05-30
  Zeer professioneel en meedenkend. Fijne samenwerking en een goede communicatie.
  Femke Boekhorst
  Femke Boekhorst
  2022-05-07
  Ik heb mijn website laten optimaliseren door de Brandboost Company. Ze hebben verstand van zaken en de communicatie verloopt goed, snel en transparant. Ik ben tevreden!
  Niels Horstink
  Niels Horstink
  2022-02-24
  Alle diensten onder 1 dak! Dit gepaard met transparantie, eerlijkheid en een no-nonsense-mentaliteit maakt The Brandboost Company de ideale partner! 👍🏼

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink