WordPress website
Project Description

WordPress website laten maken

JOUW DIGITALE VISITEKAARTJE

Wil je een WordPress website laten maken? Dan kies je voor hoge gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en goede vindbaarheid.

WordPress als CMS

Met WordPress kun je eenvoudig zelf je eigen website beheren. Verander afbeeldingen en teksten of voeg compleet nieuwe pagina's toe. WordPress is zeer toegankelijk, flexibel en gebruiksvriendelijk.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

WordPress is het perfecte fundament voor jouw website. In de basis is WordPress zelf al zoekmachine vriendelijk ontwikkeld. Daarom zijn WordPress websites perfect voor goede marketing.

Een website kan het verschil maken. Het is veelal de eerste indruk die een potentiële klant moet overtuigen van jouw product of dienst. Een goede website zet geïnteresseerde bezoekers om in een lead, of zelfs een klant.

website laten maken

We leggen uit

Wat is WordPress?

WordPress is een opensource CMS (content management systeem) waarmee je websites en webshops kunt ontwikkelen en onderhouden. Het is het meest gebruikte CMS ter wereld en dankt zijn populariteit aan zijn flexibiliteit, gebruikersgemak en veelzijdigheid.

WordPress maakt het mogelijk dat je zonder enige technische kennis, zelf je eigen website kan beheren. Je kan eenvoudig zelf webpagina’s wijzigen, blogberichten toevoegen, het menu aanpassen, producten beheren etc.

wordpress logo
icon-the-brandboost-company

Ontvang 5 gratis SEO tips

Geef jouw WordPress website direct een boost!

Wij bekijken jouw website en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 SEO tips! Deze kun je zelf toepassen, doorgeven aan jouw webbeheerder of vraag het ons.

bbc2@2x

  Rensponsive web design

  EEN WEBSITE DIE CONVERTEERT

  WordPress website laten maken

  Wil je jouw nieuwe WordPress website laten maken door The Brandboost Company? Dan ontvang je een website die uiteraard aansluit aan jouw huisstijl, die responsive is, die jouw bezoekers kan omzetten in leads of sales én die direct goed gelezen kan worden door Google. Kies ook voor de juiste combinatie van branding, gebruiksvriendelijkheid én goede online vindbaarheid.

  Heb je al een website? Dan wil je natuurlijk niet dat jouw huidige posities in Google verloren gaan. Wij zorgen er voor dat de juiste redirects worden ingesteld, zodat jouw website goed vindbaar blijft.

  Veel mooie klanten gingen je voor

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  35 Google recensies
  Marcel de Wit
  Marcel de Wit
  2023-11-02
  Helder bedrijf dat hun prestatie niet vooraf overdrijft, gewoon duidelijk, dit is mogelijk. Verder geven ze maandelijks door wat er precies allemaal verbeterd en gedaan is. Ook is het werkelijk resultaat goed te monitoren. Goed bezig!!
  Saskia Bruin
  Saskia Bruin
  2023-11-02
  Brandboost Company helpt mij met het verbeteren van mijn website en de vindbaarheid op google. Leuk contact, korte lijntjes, snelle feedback. Fijn bureau om mee samen te werken.
  Teunis Soeing
  Teunis Soeing
  2023-10-29
  Goede communicatie, transparant en ze denken graag mee. Doen wat ze zeggen, een prettige samenwerking.
  Hannes Hendriks
  Hannes Hendriks
  2023-10-25
  Top service!
  Clinique Dr. Don
  Clinique Dr. Don
  2023-10-06
  Danny heeft kennis van zaken, prettig overleg en goed advies
  Steffie Wenzel
  Steffie Wenzel
  2023-10-06
  Bureau met verstand van zaken, no nonsense en prettige communicatie!
  InDiv Solutions
  InDiv Solutions
  2023-09-29
  Leuk professioneel bedrijf, denkt goed mee en helpt ons maar ook onze klanten met de vindbaarheid en verschillende campagnes.
  I. Doldersum
  I. Doldersum
  2023-07-27
  Fijne samenwerking: reageert snel, denkt mee, de resultaten zijn positief!

  ONS TEAM IS ER KLAAR VOOR

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074 369 0585
  team@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink