WordPress website
Project Description

WordPress website laten maken

JOUW DIGITALE VISITEKAARTJE

Wil je een WordPress website laten maken? Dan kies je voor hoge gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en goede vindbaarheid.

WordPress als CMS

Met WordPress kun je eenvoudig zelf je eigen website beheren. Verander afbeeldingen en teksten of voeg compleet nieuwe pagina's toe. WordPress is zeer toegankelijk, flexibel en gebruiksvriendelijk.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

WordPress is het perfecte fundament voor jouw website. In de basis is WordPress zelf al zoekmachine vriendelijk ontwikkeld. Daarom zijn WordPress websites perfect voor goede marketing.

Een website kan het verschil maken. Het is veelal de eerste indruk die een potentiële klant moet overtuigen van jouw product of dienst. Een goede website zet geïnteresseerde bezoekers om in een lead, of zelfs een klant.

website laten maken

We leggen uit

Wat is WordPress?

WordPress is een opensource CMS (content management systeem) waarmee je websites en webshops kunt ontwikkelen en onderhouden. Het is het meest gebruikte CMS ter wereld en dankt zijn populariteit aan zijn flexibiliteit, gebruikersgemak en veelzijdigheid.

WordPress maakt het mogelijk dat je zonder enige technische kennis, zelf je eigen website kan beheren. Je kan eenvoudig zelf webpagina’s wijzigen, blogberichten toevoegen, het menu aanpassen, producten beheren etc.

wordpress logo

Ontvang 5 gratis SEO tips

Geef jouw WordPress website direct een boost!

Wij bekijken jouw website en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 SEO tips! Deze kun je zelf toepassen, doorgeven aan jouw webbeheerder of vraag het ons.

bbc2@2x

  EEN WEBSITE DIE CONVERTEERT

  WordPress website laten maken

  Wil je jouw nieuwe WordPress website laten maken door The Brandboost Company? Dan ontvang je een website die uiteraard aansluit aan jouw huisstijl, die responsive is, die jouw bezoekers kan omzetten in leads of sales én die direct goed gelezen kan worden door Google. Kies ook voor de juiste combinatie van branding, gebruiksvriendelijkheid én goede online vindbaarheid.

  Heb je al een website? Dan wil je natuurlijk niet dat jouw huidige posities in Google verloren gaan. Wij zorgen er voor dat de juiste redirects worden ingesteld, zodat jouw website goed vindbaar blijft.

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  Danny van Laar
  Danny van Laar
  2021-04-08
  Geverifieerde
  Top bedrijf. Heel professioneel.
  Gyon van Deuten
  Gyon van Deuten
  2021-04-06
  Geverifieerde
  Jarenlang hebben we gezeten bij een groot online marketing bureau, maar daar werden we op een gegeven moment vergeten. We waren een nummertje die niet de beloofde aandacht kreeg. Sinds onze overstap naar The Brandboost Company worden we weer gehoord en zien we een positieve groei in websitebezoekers én omzet. Ook na 6 maanden worden we nog altijd gehoord. Zij verdienen absoluut alle 5 de sterren en wat ons betreft ook flink meer klanten. Ga zo door!
  Jeroen Otten
  Jeroen Otten
  2021-04-03
  Geverifieerde
  Zeer blij met de service voor het onderhouden van mijn website! Top zaak!
  Mandy Eising
  Mandy Eising
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Ik ben ontzettend blij met the Brandboost Company! Ik ben een leek op het gebied van websites, Google, SEO en online vindbaarheid. Danny heeft alle kennis in huis en legt het met veel geduld aan je uit en neemt het voor je uit handen. Ik ben zeer tevreden over mijn website en heb het idee dat ik al veel beter gevonden wordt voor de klant. Daarnaast reageert Danny vaak erg snel en is goed bereikbaar. Als er iets is, dan lost hij dat vlot op. Een echte aanrader!
  Bedder Boxsprings
  Bedder Boxsprings
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Resultaatgericht marketing bureau met professionele kennis van zaken. Goede communicatie en snelle reactie.
  Ferdinand Baader
  Ferdinand Baader
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Ze komen waar wat ze beloven, dat is zeer prettig.
  Mark Heijink
  Mark Heijink
  2021-03-29
  Geverifieerde
  De website justlocal.nl laten maken. Zeer tevreden over brandboost company. Korte lijntjes met Danny en een goede service!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink