WordPress website
Project Description

WordPress website laten maken

JOUW DIGITALE VISITEKAARTJE

Wil je een WordPress website laten maken? Dan kies je voor hoge gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en goede vindbaarheid.

WordPress als CMS

Met WordPress kun je eenvoudig zelf je eigen website beheren. Verander afbeeldingen en teksten of voeg compleet nieuwe pagina's toe. WordPress is zeer toegankelijk, flexibel en gebruiksvriendelijk.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

WordPress is het perfecte fundament voor jouw website. In de basis is WordPress zelf al zoekmachine vriendelijk ontwikkeld. Daarom zijn WordPress websites perfect voor goede marketing.

Een website kan het verschil maken. Het is veelal de eerste indruk die een potentiële klant moet overtuigen van jouw product of dienst. Een goede website zet geïnteresseerde bezoekers om in een lead, of zelfs een klant.

website laten maken

We leggen uit

Wat is WordPress?

WordPress is een opensource CMS (content management systeem) waarmee je websites en webshops kunt ontwikkelen en onderhouden. Het is het meest gebruikte CMS ter wereld en dankt zijn populariteit aan zijn flexibiliteit, gebruikersgemak en veelzijdigheid.

WordPress maakt het mogelijk dat je zonder enige technische kennis, zelf je eigen website kan beheren. Je kan eenvoudig zelf webpagina’s wijzigen, blogberichten toevoegen, het menu aanpassen, producten beheren etc.

wordpress logo
icon-the-brandboost-company

Ontvang 5 gratis SEO tips

Geef jouw WordPress website direct een boost!

Wij bekijken jouw website en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 SEO tips! Deze kun je zelf toepassen, doorgeven aan jouw webbeheerder of vraag het ons.

bbc2@2x

  Rensponsive web design

  EEN WEBSITE DIE CONVERTEERT

  WordPress website laten maken

  Wil je jouw nieuwe WordPress website laten maken door The Brandboost Company? Dan ontvang je een website die uiteraard aansluit aan jouw huisstijl, die responsive is, die jouw bezoekers kan omzetten in leads of sales én die direct goed gelezen kan worden door Google. Kies ook voor de juiste combinatie van branding, gebruiksvriendelijkheid én goede online vindbaarheid.

  Heb je al een website? Dan wil je natuurlijk niet dat jouw huidige posities in Google verloren gaan. Wij zorgen er voor dat de juiste redirects worden ingesteld, zodat jouw website goed vindbaar blijft.

  Veel mooie klanten gingen je voor

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  26 Google recensies
  Jens Jacobs
  Jens Jacobs
  2023-05-17
  Zeer tevreden van!! Heel goed werk geleverd, betrouwbaar, altijd open gecommuniceerd, altijd beschikbaar... Echt niks op aan te merken! Thanks voor de goede samenwerking!!
  Heidi Chammo
  Heidi Chammo
  2023-03-27
  supergezellige & vriendelijke mensen, een leuk bedrijf om stage bij te lopen en waardevolle ervaring op te doen! 🙂
  Rens Reijken
  Rens Reijken
  2023-03-27
  Hele vriendelijke mensen, leuk bedrijf om stage te lopen!! 🙂
  Eric Meinders
  Eric Meinders
  2023-02-08
  The Brandboost Company heeft enorm geholpen om onze site te professionaliseren. Tevens voorzien van supersterke teksten, gemaakt door hun tekstschrijvers. De vindbaarheid is hierdoor zeker gestegen en we zullen gebruik blijven maken van hun expertise. Ook de bereikbaarheid en de behulpzaamheid is van een zeer goed niveau.
  Mio Amore
  Mio Amore
  2022-05-30
  Super bedrijf
  Eye Opener!
  Eye Opener!
  2022-05-30
  Zeer professioneel en meedenkend. Fijne samenwerking en een goede communicatie.
  Femke Boekhorst
  Femke Boekhorst
  2022-05-07
  Ik heb mijn website laten optimaliseren door de Brandboost Company. Ze hebben verstand van zaken en de communicatie verloopt goed, snel en transparant. Ik ben tevreden!
  Niels Horstink
  Niels Horstink
  2022-02-24
  Alle diensten onder 1 dak! Dit gepaard met transparantie, eerlijkheid en een no-nonsense-mentaliteit maakt The Brandboost Company de ideale partner! 👍🏼

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink