App marketing
Project Description

App marketing

HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW APP

Zorg dat jouw app beter gevonden wordt met app marketing. Start vandaag al en zorg voor meer downloads en/of interactie.

App Store optimalisatie

Verbeter de organische vindbaarheid in de app stores. Zorgen dat je vaker gevonden wordt resulteert in meer app downloads.

App adverteren

Breng jouw app actief onder de aandacht bij jouw doelgroep en zorg voor meer downloads en/of interactie binnen de app.

app marketing

We leggen uit

Wat is app marketing?

Een slimme app marketing strategie zorgt ervoor dat jouw app vaker wordt gedownload door nieuwe gebruikers of vaker herhalend wordt gebruikt. Dit doen we door app marketing gericht in te zetten.

App marketing zorgt ervoor dat jouw app meer in beeld komt bij jouw doelgroep. Dit kan zowel organisch met App Store optimalisatie als met betaalde app campagnes, bijvoorbeeld via Google Ads. Het zorgt ervoor dat de app vaker wordt gedownload of dat er meer interactie plaatsvind binnen de app.

app marketing strategie

Ontvang 3 gratis ASO tips

Start direct met optimaliseren

Wij bekijken jouw website met een kritisch oog en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 tips om jouw website te verbeteren!

bbc2@2x

  app lanceren

  BOOST JOUW APP

  Hoe lanceer je een app?

  Ben je de trotse bezitter van een nieuwe app? Dan wil je deze graag lanceren en onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Voor een succesvolle lancering is het van groot belang dat de app probleemloos draait. Ook is het belangrijk dat er van te voren een goede app marketing strategie wordt ontwikkeld. Alleen dan kun je slagen in een succesvolle lancering van jouw app.

  Ready om alles uit jouw (nieuwe) app te halen? Kom met ons in contact en we gaan er samen voor zorgen jouw app meer onder de aandacht wordt gebracht. Boost je app met The Brandboost Company!

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink