App marketing
Project Description

App marketing

HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW APP

Zorg dat jouw app beter gevonden wordt met app marketing. Start vandaag al en zorg voor meer downloads en/of interactie.

App Store optimalisatie

Verbeter de organische vindbaarheid in de app stores. Zorgen dat je vaker gevonden wordt resulteert in meer app downloads.

App adverteren

Breng jouw app actief onder de aandacht bij jouw doelgroep en zorg voor meer downloads en/of interactie binnen de app.

app marketing

We leggen uit

Wat is app marketing?

Een slimme app marketing strategie zorgt ervoor dat jouw app vaker wordt gedownload door nieuwe gebruikers of vaker herhalend wordt gebruikt. Dit doen we door app marketing gericht in te zetten.

App marketing zorgt ervoor dat jouw app meer in beeld komt bij jouw doelgroep. Dit kan zowel organisch met App Store optimalisatie als met betaalde app campagnes, bijvoorbeeld via Google Ads. Het zorgt ervoor dat de app vaker wordt gedownload of dat er meer interactie plaatsvind binnen de app.

app marketing strategie

Ontvang 3 gratis ASO tips

Start direct met optimaliseren

Wij bekijken jouw website met een kritisch oog en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 tips om jouw website te verbeteren!

bbc2@2x

  app lanceren

  BOOST JOUW APP

  Hoe lanceer je een app?

  Ben je de trotse bezitter van een nieuwe app? Dan wil je deze graag lanceren en onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Voor een succesvolle lancering is het van groot belang dat de app probleemloos draait. Ook is het belangrijk dat er van te voren een goede app marketing strategie wordt ontwikkeld. Alleen dan kun je slagen in een succesvolle lancering van jouw app.

  Ready om alles uit jouw (nieuwe) app te halen? Kom met ons in contact en we gaan er samen voor zorgen jouw app meer onder de aandacht wordt gebracht. Boost je app met The Brandboost Company!

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  Danny van Laar
  Danny van Laar
  2021-04-08
  Geverifieerde
  Top bedrijf. Heel professioneel.
  Gyon van Deuten
  Gyon van Deuten
  2021-04-06
  Geverifieerde
  Jarenlang hebben we gezeten bij een groot online marketing bureau, maar daar werden we op een gegeven moment vergeten. We waren een nummertje die niet de beloofde aandacht kreeg. Sinds onze overstap naar The Brandboost Company worden we weer gehoord en zien we een positieve groei in websitebezoekers én omzet. Ook na 6 maanden worden we nog altijd gehoord. Zij verdienen absoluut alle 5 de sterren en wat ons betreft ook flink meer klanten. Ga zo door!
  Jeroen Otten
  Jeroen Otten
  2021-04-03
  Geverifieerde
  Zeer blij met de service voor het onderhouden van mijn website! Top zaak!
  Mandy Eising
  Mandy Eising
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Ik ben ontzettend blij met the Brandboost Company! Ik ben een leek op het gebied van websites, Google, SEO en online vindbaarheid. Danny heeft alle kennis in huis en legt het met veel geduld aan je uit en neemt het voor je uit handen. Ik ben zeer tevreden over mijn website en heb het idee dat ik al veel beter gevonden wordt voor de klant. Daarnaast reageert Danny vaak erg snel en is goed bereikbaar. Als er iets is, dan lost hij dat vlot op. Een echte aanrader!
  Bedder Boxsprings
  Bedder Boxsprings
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Resultaatgericht marketing bureau met professionele kennis van zaken. Goede communicatie en snelle reactie.
  Ferdinand Baader
  Ferdinand Baader
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Ze komen waar wat ze beloven, dat is zeer prettig.
  Mark Heijink
  Mark Heijink
  2021-03-29
  Geverifieerde
  De website justlocal.nl laten maken. Zeer tevreden over brandboost company. Korte lijntjes met Danny en een goede service!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink