Online marketing strategie
Project Description

Online marketing strategie

SCOREN MET EEN PLAN OP MAAT

Een goede online marketing strategie begint bij de bestemming, namelijk de klant. Kruip in die rol en je weet op welke plekken je met jouw bedrijf zichtbaar moet zijn. Dat is wat ons betreft hét fundament van een sterke online marketing strategie.

Onderzoek en voorbereiding

Onderzoek is van essentieel belang bij het ontwikkelen van een online marketing strategie. Op basis van die data wordt een plan op maat gemaakt.

Opzetten van de strategie

Op basis van het onderzoek en de voorbereiding wordt een strategie op maat ontwikkeld. Welke kanalen zetten we in en met welke boodschap gaan we de doelgroep overtuigen.

Analyseren en optimaliseren

Wanneer de kanalen zijn ingericht en de magie begint, komt er veel data binnen. Op basis van continue analyse worden de campagnes geoptimaliseerd voor optimaal resultaat.

online marketing strategie

We leggen uit

Wat is een online marketing strategie?

Een online marketing strategie is het opzetten van een plan om online in beeld te komen bij jouw doelgroep. Hierbij wordt er bepaald waar de doelgroep te vinden is en hoe ze worden benaderd. Er wordt nagedacht over de boodschap, woordkeuzes, kleurgebruik etc.

Een goede online marketing strategie begint bij de bestemming, namelijk de klant. Kruip in die rol en je weet op welke plekken je met jouw bedrijf zichtbaar moet zijn. Dat is wat ons betreft hét fundament van een sterke online marketing strategie. De strategie wordt verder bepaald op basis van de gewenste doelstellingen en het beschikbare budget. Dat is voor ieder project maatwerk.

sea
icon-the-brandboost-company

Ontvang 5 gratis SEO tips

Geef jouw website direct een boost!

Wij bekijken jouw website en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 SEO tips! Deze kun je zelf toepassen, doorgeven aan jouw webbeheerder of vraag het ons.

bbc2@2x

  kracht van zoekmachine adverteren

  BEPAAL DE IDEALE CUSTOMER JOURNEY

  Online marketing strategie opzetten

  Het is belangrijk om te bepalen wat jouw ideale doelgroep is. Welke kanalen gebruikt jouw doelgroep? Op welke websites zijn zij veel te vinden? Welke apps gebruiken zij veel? En als ze via Google zoeken naar jouw product of dienst, welke woorden zullen zij dan gebruiken? Dit zijn slechts enkele belangrijke vragen die jouw doelgroep zullen definiëren. Op basis van die antwoorden kunnen we de Customer Journey van jouw klant uitstippelen en inkleuren.

  Marketing zonder strategie is als autorijden zonder bestemming. Daarom gaan wij altijd op zoek naar de ideale route om jouw klanten te bereiken. We creëren graag een wereld vol nieuwe mogelijkheden en daarmee weten we bedrijven op voorsprong te zetten. Wil jij jouw bedrijf ook een boost geven? Laten we dan jouw online marketing strategie eens bespreken.

  Veel mooie klanten gingen je voor

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  26 Google recensies
  Jens Jacobs
  Jens Jacobs
  2023-05-17
  Zeer tevreden van!! Heel goed werk geleverd, betrouwbaar, altijd open gecommuniceerd, altijd beschikbaar... Echt niks op aan te merken! Thanks voor de goede samenwerking!!
  Heidi Chammo
  Heidi Chammo
  2023-03-27
  supergezellige & vriendelijke mensen, een leuk bedrijf om stage bij te lopen en waardevolle ervaring op te doen! 🙂
  Rens Reijken
  Rens Reijken
  2023-03-27
  Hele vriendelijke mensen, leuk bedrijf om stage te lopen!! 🙂
  Eric Meinders
  Eric Meinders
  2023-02-08
  The Brandboost Company heeft enorm geholpen om onze site te professionaliseren. Tevens voorzien van supersterke teksten, gemaakt door hun tekstschrijvers. De vindbaarheid is hierdoor zeker gestegen en we zullen gebruik blijven maken van hun expertise. Ook de bereikbaarheid en de behulpzaamheid is van een zeer goed niveau.
  Mio Amore
  Mio Amore
  2022-05-30
  Super bedrijf
  Eye Opener!
  Eye Opener!
  2022-05-30
  Zeer professioneel en meedenkend. Fijne samenwerking en een goede communicatie.
  Femke Boekhorst
  Femke Boekhorst
  2022-05-07
  Ik heb mijn website laten optimaliseren door de Brandboost Company. Ze hebben verstand van zaken en de communicatie verloopt goed, snel en transparant. Ik ben tevreden!
  Niels Horstink
  Niels Horstink
  2022-02-24
  Alle diensten onder 1 dak! Dit gepaard met transparantie, eerlijkheid en een no-nonsense-mentaliteit maakt The Brandboost Company de ideale partner! 👍🏼

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink