Online marketing strategie
Project Description

Online marketing strategie

SCOREN MET EEN PLAN OP MAAT

Een goede online marketing strategie begint bij de bestemming, namelijk de klant. Kruip in die rol en je weet op welke plekken je met jouw bedrijf zichtbaar moet zijn. Dat is wat ons betreft hét fundament van een sterke online marketing strategie.

Onderzoek en voorbereiding

Onderzoek is van essentieel belang bij het ontwikkelen van een online marketing strategie. Op basis van die data wordt een plan op maat gemaakt.

Opzetten van de strategie

Op basis van het onderzoek en de voorbereiding wordt een strategie op maat ontwikkeld. Welke kanalen zetten we in en met welke boodschap gaan we de doelgroep overtuigen.

Analyseren en optimaliseren

Wanneer de kanalen zijn ingericht en de magie begint, komt er veel data binnen. Op basis van continue analyse worden de campagnes geoptimaliseerd voor optimaal resultaat.

online marketing strategie

We leggen uit

Wat is een online marketing strategie?

Een online marketing strategie is het opzetten van een plan om online in beeld te komen bij jouw doelgroep. Hierbij wordt er bepaald waar de doelgroep te vinden is en hoe ze worden benaderd. Er wordt nagedacht over de boodschap, woordkeuzes, kleurgebruik etc.

Een goede online marketing strategie begint bij de bestemming, namelijk de klant. Kruip in die rol en je weet op welke plekken je met jouw bedrijf zichtbaar moet zijn. Dat is wat ons betreft hét fundament van een sterke online marketing strategie. De strategie wordt verder bepaald op basis van de gewenste doelstellingen en het beschikbare budget. Dat is voor ieder project maatwerk.

sea

Ontvang 5 gratis SEO tips

Geef jouw website direct een boost!

Wij bekijken jouw website en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 SEO tips! Deze kun je zelf toepassen, doorgeven aan jouw webbeheerder of vraag het ons.

bbc2@2x

  kracht van zoekmachine adverteren

  BEPAAL DE IDEALE CUSTOMER JOURNEY

  Online marketing strategie opzetten

  Het is belangrijk om te bepalen wat jouw ideale doelgroep is. Welke kanalen gebruikt jouw doelgroep? Op welke websites zijn zij veel te vinden? Welke apps gebruiken zij veel? En als ze via Google zoeken naar jouw product of dienst, welke woorden zullen zij dan gebruiken? Dit zijn slechts enkele belangrijke vragen die jouw doelgroep zullen definiëren. Op basis van die antwoorden kunnen we de Customer Journey van jouw klant uitstippelen en inkleuren.

  Marketing zonder strategie is als autorijden zonder bestemming. Daarom gaan wij altijd op zoek naar de ideale route om jouw klanten te bereiken. We creëren graag een wereld vol nieuwe mogelijkheden en daarmee weten we bedrijven op voorsprong te zetten. Wil jij jouw bedrijf ook een boost geven? Laten we dan jouw online marketing strategie eens bespreken.

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  Danny van Laar
  Danny van Laar
  2021-04-08
  Geverifieerde
  Top bedrijf. Heel professioneel.
  Gyon van Deuten
  Gyon van Deuten
  2021-04-06
  Geverifieerde
  Jarenlang hebben we gezeten bij een groot online marketing bureau, maar daar werden we op een gegeven moment vergeten. We waren een nummertje die niet de beloofde aandacht kreeg. Sinds onze overstap naar The Brandboost Company worden we weer gehoord en zien we een positieve groei in websitebezoekers én omzet. Ook na 6 maanden worden we nog altijd gehoord. Zij verdienen absoluut alle 5 de sterren en wat ons betreft ook flink meer klanten. Ga zo door!
  Jeroen Otten
  Jeroen Otten
  2021-04-03
  Geverifieerde
  Zeer blij met de service voor het onderhouden van mijn website! Top zaak!
  Mandy Eising
  Mandy Eising
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Ik ben ontzettend blij met the Brandboost Company! Ik ben een leek op het gebied van websites, Google, SEO en online vindbaarheid. Danny heeft alle kennis in huis en legt het met veel geduld aan je uit en neemt het voor je uit handen. Ik ben zeer tevreden over mijn website en heb het idee dat ik al veel beter gevonden wordt voor de klant. Daarnaast reageert Danny vaak erg snel en is goed bereikbaar. Als er iets is, dan lost hij dat vlot op. Een echte aanrader!
  Bedder Boxsprings
  Bedder Boxsprings
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Resultaatgericht marketing bureau met professionele kennis van zaken. Goede communicatie en snelle reactie.
  Ferdinand Baader
  Ferdinand Baader
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Ze komen waar wat ze beloven, dat is zeer prettig.
  Mark Heijink
  Mark Heijink
  2021-03-29
  Geverifieerde
  De website justlocal.nl laten maken. Zeer tevreden over brandboost company. Korte lijntjes met Danny en een goede service!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink