Online marketing strategie
Project Description

Online marketing strategie

SCOREN MET EEN PLAN OP MAAT

Een goede online marketing strategie begint bij de bestemming, namelijk de klant. Kruip in die rol en je weet op welke plekken je met jouw bedrijf zichtbaar moet zijn. Dat is wat ons betreft hét fundament van een sterke online marketing strategie.

Onderzoek en voorbereiding

Onderzoek is van essentieel belang bij het ontwikkelen van een online marketing strategie. Op basis van die data wordt een plan op maat gemaakt.

Opzetten van de strategie

Op basis van het onderzoek en de voorbereiding wordt een strategie op maat ontwikkeld. Welke kanalen zetten we in en met welke boodschap gaan we de doelgroep overtuigen.

Analyseren en optimaliseren

Wanneer de kanalen zijn ingericht en de magie begint, komt er veel data binnen. Op basis van continue analyse worden de campagnes geoptimaliseerd voor optimaal resultaat.

online marketing strategie

We leggen uit

Wat is een online marketing strategie?

Een online marketing strategie is het opzetten van een plan om online in beeld te komen bij jouw doelgroep. Hierbij wordt er bepaald waar de doelgroep te vinden is en hoe ze worden benaderd. Er wordt nagedacht over de boodschap, woordkeuzes, kleurgebruik etc.

Een goede online marketing strategie begint bij de bestemming, namelijk de klant. Kruip in die rol en je weet op welke plekken je met jouw bedrijf zichtbaar moet zijn. Dat is wat ons betreft hét fundament van een sterke online marketing strategie. De strategie wordt verder bepaald op basis van de gewenste doelstellingen en het beschikbare budget. Dat is voor ieder project maatwerk.

sea
icon-the-brandboost-company

Ontvang 5 gratis SEO tips

Geef jouw website direct een boost!

Wij bekijken jouw website en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 SEO tips! Deze kun je zelf toepassen, doorgeven aan jouw webbeheerder of vraag het ons.

bbc2@2x

  kracht van zoekmachine adverteren

  BEPAAL DE IDEALE CUSTOMER JOURNEY

  Online marketing strategie opzetten

  Het is belangrijk om te bepalen wat jouw ideale doelgroep is. Welke kanalen gebruikt jouw doelgroep? Op welke websites zijn zij veel te vinden? Welke apps gebruiken zij veel? En als ze via Google zoeken naar jouw product of dienst, welke woorden zullen zij dan gebruiken? Dit zijn slechts enkele belangrijke vragen die jouw doelgroep zullen definiëren. Op basis van die antwoorden kunnen we de Customer Journey van jouw klant uitstippelen en inkleuren.

  Marketing zonder strategie is als autorijden zonder bestemming. Daarom gaan wij altijd op zoek naar de ideale route om jouw klanten te bereiken. We creëren graag een wereld vol nieuwe mogelijkheden en daarmee weten we bedrijven op voorsprong te zetten. Wil jij jouw bedrijf ook een boost geven? Laten we dan jouw online marketing strategie eens bespreken.

  Veel mooie klanten gingen je voor

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  35 Google recensies
  Marcel de Wit
  Marcel de Wit
  2023-11-02
  Helder bedrijf dat hun prestatie niet vooraf overdrijft, gewoon duidelijk, dit is mogelijk. Verder geven ze maandelijks door wat er precies allemaal verbeterd en gedaan is. Ook is het werkelijk resultaat goed te monitoren. Goed bezig!!
  Saskia Bruin
  Saskia Bruin
  2023-11-02
  Brandboost Company helpt mij met het verbeteren van mijn website en de vindbaarheid op google. Leuk contact, korte lijntjes, snelle feedback. Fijn bureau om mee samen te werken.
  Teunis Soeing
  Teunis Soeing
  2023-10-29
  Goede communicatie, transparant en ze denken graag mee. Doen wat ze zeggen, een prettige samenwerking.
  Hannes Hendriks
  Hannes Hendriks
  2023-10-25
  Top service!
  Clinique Dr. Don
  Clinique Dr. Don
  2023-10-06
  Danny heeft kennis van zaken, prettig overleg en goed advies
  Steffie Wenzel
  Steffie Wenzel
  2023-10-06
  Bureau met verstand van zaken, no nonsense en prettige communicatie!
  InDiv Solutions
  InDiv Solutions
  2023-09-29
  Leuk professioneel bedrijf, denkt goed mee en helpt ons maar ook onze klanten met de vindbaarheid en verschillende campagnes.
  I. Doldersum
  I. Doldersum
  2023-07-27
  Fijne samenwerking: reageert snel, denkt mee, de resultaten zijn positief!

  ONS TEAM IS ER KLAAR VOOR

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074 369 0585
  team@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink