Zoekmachine adverteren
Project Description

Zoekmachine adverteren

VERGROOT HET SUCCES VAN JOUW BEDRIJF

Direct in beeld op het moment dat jouw potentiële klanten zoeken naar dat wat jij aanbiedt. Dat is de kracht van zoekmachine adverteren.

Direct relevante websitebezoekers

Bereik jouw ideale doelgroep en krijg direct meer relevante websitebezoekers.

Meer leads/sales

Genereer meer leads naar jouw bedrijf, stimuleer winkelbezoeken of ga direct voor meer online sales.

Vergroot je naamsbekendheid

Kom in contact met potentiële klanten op precies de juiste plaats en het juiste moment via duizenden websites wereldwijd.

Wanneer zoekmachine adverteren (SEA) wordt ingezet, levert het veel relevante websitebezoekers op. Je advertentie wordt immers alleen getoond aan diegene die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Zowel in Google Search als Maps. Je betaalt alleen voor resultaat, zoals klikken naar je website of telefoontjes naar jouw bedrijf.

zoekmachine adverteren

We leggen uit

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Het is het weergeven van tekst- en/of beeldadvertenties in zoekmachines, zoals Google of Bing. Wanneer een advertentie op het juiste moment wordt weergegeven, kan dit waardevolle klanten opleveren. Haal de resultaten die voor uw bedrijf van belang zijn.

SEA is een belangrijk onderdeel van de online marketing strategie. Op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en strategie bepaling zal het Ads account op de juiste manier ingericht worden. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn de klikken op de advertenties niet gratis.

sea
icon-the-brandboost-company

Ontvang 5 gratis SEA tips

Start direct met optimaliseren

Wij bekijken jouw advertentieaccount en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 tips om jouw SEA campagnes te verbeteren!

bbc2@2x

  concurrent verslaan met online marketing

  VERSLA JOUW CONCURRENTEN

  Ontdek de kracht van Google Ads en Microsoft Ads

  Zoekmachine adverteren is een onderdeel van de online marketing strategie. Als bedrijf heb je bepaalde doelstellingen die je met online marketing wilt bereiken. Je kan bijvoorbeeld een nieuw product onder de aandacht willen brengen, de naamsbekendheid vergroten of direct meer conversies willen genereren. Van alle diensten speelt SEA speelt hier vaak de belangrijkste rol in.

  Het grote voordeel van zoekmachine adverteren ten opzichte van bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie is de snelheid. Hoog ranken in de organische zoekresultaten kan maanden duren, terwijl je met zoekmachine adverteren vandaag al bovenin kan staan.

  Veel mooie klanten gingen je voor

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  The Brandboost Company | Online marketingbureau Hengelo
  The Brandboost Company | Online marketingbureau Hengelo
  23 Google recensies
  Mio Amore
  Mio Amore
  2022-05-30
  Super bedrijf
  Eye Opener!
  Eye Opener!
  2022-05-30
  Zeer professioneel en meedenkend. Fijne samenwerking en een goede communicatie.
  Femke Boekhorst
  Femke Boekhorst
  2022-05-07
  Ik heb mijn website laten optimaliseren door de Brandboost Company. Ze hebben verstand van zaken en de communicatie verloopt goed, snel en transparant. Ik ben tevreden!
  Niels Horstink
  Niels Horstink
  2022-02-24
  Alle diensten onder 1 dak! Dit gepaard met transparantie, eerlijkheid en een no-nonsense-mentaliteit maakt The Brandboost Company de ideale partner! 👍🏼
  Alexander Tibbe
  Alexander Tibbe
  2021-09-06
  Vakkundig en professioneel bedrijf met een uitstekende marketingkennis en met daarnaast ook nog eens goede aandacht voor haar klanten. Ik kan The Brandboost Company dan ook zeker aanbevelen!
  Doornekamp Motorsport
  Doornekamp Motorsport
  2021-07-07
  Ik heb een hele fijne samenwerking met The Brandboost Company , Danny regelt voor mij google shopping , wat mij heel veel extra bezoekers en verkoop oplevert. Danny heeft goede kennis van zaken . bedankt
  Marcel van der Zande
  Marcel van der Zande
  2021-07-05
  Prima opgezette nieuwe website en mailfunctie. Snelle service bij problemen.

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink