Zoekmachine adverteren
Project Description

Zoekmachine adverteren

VERGROOT HET SUCCES VAN JOUW BEDRIJF

Direct in beeld op het moment dat jouw potentiële klanten zoeken naar dat wat jij aanbiedt. Dat is de kracht van zoekmachine adverteren.

Direct relevante websitebezoekers

Bereik jouw ideale doelgroep en krijg direct meer relevante websitebezoekers.

Meer leads/sales

Genereer meer leads naar jouw bedrijf, stimuleer winkelbezoeken of ga direct voor meer online sales.

Vergroot je naamsbekendheid

Kom in contact met potentiële klanten op precies de juiste plaats en het juiste moment via duizenden websites wereldwijd.

Wanneer zoekmachine adverteren (SEA) wordt ingezet, levert het veel relevante websitebezoekers op. Je advertentie wordt immers alleen getoond aan diegene die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Zowel in Google Search als Maps. Je betaalt alleen voor resultaat, zoals klikken naar je website of telefoontjes naar jouw bedrijf.

zoekmachine adverteren

We leggen uit

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Het is het weergeven van tekst- en/of beeldadvertenties in zoekmachines, zoals Google of Bing. Wanneer een advertentie op het juiste moment wordt weergegeven, kan dit waardevolle klanten opleveren. Haal de resultaten die voor uw bedrijf van belang zijn.

SEA is een belangrijk onderdeel van de online marketing strategie. Op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en strategie bepaling zal het Ads account op de juiste manier ingericht worden. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn de klikken op de advertenties niet gratis.

sea

Ontvang 5 gratis SEA tips

Start direct met optimaliseren

Wij bekijken jouw advertentieaccount en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 tips om jouw SEA campagnes te verbeteren!

bbc2@2x

  concurrent verslaan met online marketing

  VERSLA JOUW CONCURRENTEN

  Ontdek de kracht van Google Ads en Microsoft Ads

  Zoekmachine adverteren is een onderdeel van de online marketing strategie. Als bedrijf heb je bepaalde doelstellingen die je met online marketing wilt bereiken. Je kan bijvoorbeeld een nieuw product onder de aandacht willen brengen, de naamsbekendheid vergroten of direct meer conversies willen genereren. SEA speelt hier vaak een belangrijke rol in.

  Het grote voordeel van zoekmachine adverteren ten opzichte van bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie is de snelheid. Hoog ranken in de organische zoekresultaten kan maanden duren, terwijl je met zoekmachine adverteren vandaag al bovenin kan staan.

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  Danny van Laar
  Danny van Laar
  2021-04-08
  Geverifieerde
  Top bedrijf. Heel professioneel.
  Gyon van Deuten
  Gyon van Deuten
  2021-04-06
  Geverifieerde
  Jarenlang hebben we gezeten bij een groot online marketing bureau, maar daar werden we op een gegeven moment vergeten. We waren een nummertje die niet de beloofde aandacht kreeg. Sinds onze overstap naar The Brandboost Company worden we weer gehoord en zien we een positieve groei in websitebezoekers én omzet. Ook na 6 maanden worden we nog altijd gehoord. Zij verdienen absoluut alle 5 de sterren en wat ons betreft ook flink meer klanten. Ga zo door!
  Jeroen Otten
  Jeroen Otten
  2021-04-03
  Geverifieerde
  Zeer blij met de service voor het onderhouden van mijn website! Top zaak!
  Mandy Eising
  Mandy Eising
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Ik ben ontzettend blij met the Brandboost Company! Ik ben een leek op het gebied van websites, Google, SEO en online vindbaarheid. Danny heeft alle kennis in huis en legt het met veel geduld aan je uit en neemt het voor je uit handen. Ik ben zeer tevreden over mijn website en heb het idee dat ik al veel beter gevonden wordt voor de klant. Daarnaast reageert Danny vaak erg snel en is goed bereikbaar. Als er iets is, dan lost hij dat vlot op. Een echte aanrader!
  Bedder Boxsprings
  Bedder Boxsprings
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Resultaatgericht marketing bureau met professionele kennis van zaken. Goede communicatie en snelle reactie.
  Ferdinand Baader
  Ferdinand Baader
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Ze komen waar wat ze beloven, dat is zeer prettig.
  Mark Heijink
  Mark Heijink
  2021-03-29
  Geverifieerde
  De website justlocal.nl laten maken. Zeer tevreden over brandboost company. Korte lijntjes met Danny en een goede service!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink