Zoekmachine adverteren (SEA)
Project Description

Zoekmachine adverteren

VERGROOT HET SUCCES VAN JOUW BEDRIJF

Direct in beeld op het moment dat jouw potentiële klanten zoeken naar dat wat jij aanbiedt. Dat is de kracht van zoekmachine adverteren.

Direct relevante websitebezoekers

Bereik jouw ideale doelgroep en krijg direct meer relevante websitebezoekers.

Meer leads/sales

Genereer meer leads naar jouw bedrijf, stimuleer winkelbezoeken of ga direct voor meer online sales.

Vergroot je naamsbekendheid

Kom in contact met potentiële klanten op precies de juiste plaats en het juiste moment via duizenden websites wereldwijd.

Wanneer zoekmachine adverteren (SEA) wordt ingezet, levert het veel relevante websitebezoekers op. Je advertentie wordt immers alleen getoond aan diegene die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Zowel in Google Search als Maps. Je betaalt alleen voor resultaat, zoals klikken naar je website of telefoontjes naar jouw bedrijf.

zoekmachine adverteren

We leggen uit

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Het is het weergeven van tekst- en/of beeldadvertenties in zoekmachines, zoals Google of Bing. Wanneer een advertentie op het juiste moment wordt weergegeven, kan dit waardevolle klanten opleveren. Haal de resultaten die voor uw bedrijf van belang zijn.

SEA is een belangrijk onderdeel van de online marketing strategie. Op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en strategie bepaling zal het Ads account op de juiste manier ingericht worden. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn de klikken op de advertenties niet gratis.

sea
icon-the-brandboost-company

Ontvang 5 gratis SEA tips

Start direct met optimaliseren

Wij bekijken jouw advertentieaccount en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 tips om jouw SEA campagnes te verbeteren!

bbc2@2x

  concurrent verslaan met online marketing

  VERSLA JOUW CONCURRENTEN

  Ontdek de kracht van Google Ads en Microsoft Ads

  Zoekmachine adverteren is een onderdeel van de online marketing strategie. Als bedrijf heb je bepaalde doelstellingen die je met online marketing wilt bereiken. Je kan bijvoorbeeld een nieuw product onder de aandacht willen brengen, de naamsbekendheid vergroten of direct meer conversies willen genereren. Van alle diensten speelt SEA speelt hier vaak de belangrijkste rol in.

  Het grote voordeel van zoekmachine adverteren ten opzichte van bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie is de snelheid. Hoog ranken in de organische zoekresultaten kan maanden duren, terwijl je met zoekmachine adverteren vandaag al bovenin kan staan.

  Veel mooie klanten gingen je voor

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  35 Google recensies
  Marcel de Wit
  Marcel de Wit
  2023-11-02
  Helder bedrijf dat hun prestatie niet vooraf overdrijft, gewoon duidelijk, dit is mogelijk. Verder geven ze maandelijks door wat er precies allemaal verbeterd en gedaan is. Ook is het werkelijk resultaat goed te monitoren. Goed bezig!!
  Saskia Bruin
  Saskia Bruin
  2023-11-02
  Brandboost Company helpt mij met het verbeteren van mijn website en de vindbaarheid op google. Leuk contact, korte lijntjes, snelle feedback. Fijn bureau om mee samen te werken.
  Teunis Soeing
  Teunis Soeing
  2023-10-29
  Goede communicatie, transparant en ze denken graag mee. Doen wat ze zeggen, een prettige samenwerking.
  Hannes Hendriks
  Hannes Hendriks
  2023-10-25
  Top service!
  Clinique Dr. Don
  Clinique Dr. Don
  2023-10-06
  Danny heeft kennis van zaken, prettig overleg en goed advies
  Steffie Wenzel
  Steffie Wenzel
  2023-10-06
  Bureau met verstand van zaken, no nonsense en prettige communicatie!
  InDiv Solutions
  InDiv Solutions
  2023-09-29
  Leuk professioneel bedrijf, denkt goed mee en helpt ons maar ook onze klanten met de vindbaarheid en verschillende campagnes.
  I. Doldersum
  I. Doldersum
  2023-07-27
  Fijne samenwerking: reageert snel, denkt mee, de resultaten zijn positief!

  ONS TEAM IS ER KLAAR VOOR

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074 369 0585
  team@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink