Stage online marketing

Stage online marketing @ The Brandboost Company

Ben jij op zoek naar een stageplek voor jouw stage online marketing? En wil je naast heel veel leren ook gewoon plezier hebben in je stage zonder vervelende rotklusjes? Dan zit je bij The Brandboost Company helemaal gebakken! Althans, als er een plek vrij is natuurlijk. Benieuwd of er momenteel een plek vrij is? Je vindt de beschikbare plekken onderaan deze pagina.

Als je op één van deze vragen JA kan beantwoorden, dan is het verstandig om niet te solliciteren en even verder te zoeken.

  1. Wil je echte stageklusjes doen, zoals het archief beheren?
  2. Wil je graag 8 uur lang per dag achter een computer zitten?
  3. Zoek je een bedrijf waar ‘standaard’ de standaard is?
  4. Wil je de hele dag gefocust zijn, waarbij je liever niet te veel wil lachen?

Zeg je overal NEE op? Dan ben je bij ons helemaal welkom!

The Brandboost Company

Hoe ziet jouw dag eruit?

Wij zijn altijd dolblij met wat extra handjes op kantoor. Naast de werkzaamheden voor onze klanten, waar we je aan mee laten werken, werk je ook mee aan onze eigen websites. Dit kunnen zowel affiliate websites zijn als websites die wij gebruiken voor onze linkbuilding werkzaamheden.

Waar hard gewerkt wordt, moet er ook veel ontspannen worden. Tussen de werkzaamheden door kun je darten als je even geen concentratie meer hebt, is er iedere week een vrijdagmiddagborrel en doen we regelmatig leuke dingen samen! We vinden het belangrijk dat je met een lach naar je werk gaat, dat er op het werk voldoende wordt gelachen, maar dat je ook met een lach naar huis gaat. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Bekijk dan onze beschikbare stage vacatures.

Stagevergoeding + bonus

Iedere stagiaire krijgt ‘gewoon’ een stagevergoeding, dat vinden wij wel zo netjes! En breng jij een nieuwe klant aan? Dan krijg je van ons een leuke financiële bonus als bedankje.

Beschikbare vacatures

  • MBO Stage online marketing 2023/2024 – beschikbaar
  • HBO stage 2023/2024 – beschikbaar

Nog 1 plek beschikbaar!

logo SSB erkend leerbedrijf
logo stagemarkt

De mening van stagiaires die je voor gingen

We vragen iedere stagiaire altijd na hun stageperiode om een kleine samenvatting hoe ze hun tijd bij The Brandboost Company hebben ervaren. Leuk om te weten: met sommige stagiaires werken we nog steeds!