App store optimalisatie
Project Description

App Store Optimalisatie (ASO)

HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW APP

Heb jij een mooie app laten ontwikkelen en wil je daarvan het aantal downloads verhogen? App Store Optimalisatie zorgt ervoor dat jouw app beter vindbaar wordt in de app stores.

On-page optimalisatie

Vind verbeteringen in de App store en optimaliseer deze voor maximale vindbaarheid

Off-page optimalisatie

Ook voor App Store Optimalisatie zijn er externe factoren die bijdragen aan de vindbaarheid in de App stores

app store optimalisatie

We leggen uit

Wat betekent ASO?

ASO staat voor App Store Optimalisatie. Het is het proces waarbij je ervoor zorgt dat een app beter vindbaar wordt in App stores. App stores zijn een soort zoekmachines voor apps, dus goede vindbaarheid is key. Door jouw app te optimaliseren voor app stores zorgen wij ervoor dat jouw app meer gedownload wordt! Hierbij wordt er zowel on page als off page factoren geoptimaliseerd.

Apple App Store & Google Play Store

De grote spelers in de markt zijn natuurlijk de Apple App Store en Google Play Store. Samen hebben ze meer dan 5 miljoen apps. De stores hebben wel enkele verschillen. Zo is het bijvoorbeeld in de Google Play Store niet mogelijk om enkele losse keywords toe te voegen, wat in de Apple App Store wel mogelijk is.

logo's app store & google play store
apps smartphone
icon-the-brandboost-company

Ontvang 3 gratis ASO tips

Start direct met optimaliseren

Wij bekijken jouw App met een kritisch oog en mailen je direct geheel vrijblijvend 3 tips om de vindbaarheid van jouw app te verbeteren!

bbc2@2x

  rel attributen Google

  GA AAN DE SLAG MET ASO

  Het App Store optimalisatie proces

  Wanneer je ons inschakelt om de vindbaarheid van jouw app te verbeteren, maken we gebruik van ons eigen ontwikkelde app-optimalisatie plan. Zo starten wij eerst met het belangrijkste, namelijk een uitgebreid onderzoek.

  We brengen de markt en concurrentie in beeld, doen een zoekwoordenonderzoek en maken een 0-meting. Vanuit die bevindingen brengen we de optimalisaties in kaart en schrijven we het ASO-adviesplan.

  De optimalisaties uit dit plan leggen we aan je voor en bij akkoord zullen we de optimalisaties doorvoeren. In overleg kunnen bepaalde aanpassingen ook zelf opgepakt worden.

  Veel mooie klanten gingen je voor

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
  26 Google recensies
  Jens Jacobs
  Jens Jacobs
  2023-05-17
  Zeer tevreden van!! Heel goed werk geleverd, betrouwbaar, altijd open gecommuniceerd, altijd beschikbaar... Echt niks op aan te merken! Thanks voor de goede samenwerking!!
  Heidi Chammo
  Heidi Chammo
  2023-03-27
  supergezellige & vriendelijke mensen, een leuk bedrijf om stage bij te lopen en waardevolle ervaring op te doen! 🙂
  Rens Reijken
  Rens Reijken
  2023-03-27
  Hele vriendelijke mensen, leuk bedrijf om stage te lopen!! 🙂
  Eric Meinders
  Eric Meinders
  2023-02-08
  The Brandboost Company heeft enorm geholpen om onze site te professionaliseren. Tevens voorzien van supersterke teksten, gemaakt door hun tekstschrijvers. De vindbaarheid is hierdoor zeker gestegen en we zullen gebruik blijven maken van hun expertise. Ook de bereikbaarheid en de behulpzaamheid is van een zeer goed niveau.
  Mio Amore
  Mio Amore
  2022-05-30
  Super bedrijf
  Eye Opener!
  Eye Opener!
  2022-05-30
  Zeer professioneel en meedenkend. Fijne samenwerking en een goede communicatie.
  Femke Boekhorst
  Femke Boekhorst
  2022-05-07
  Ik heb mijn website laten optimaliseren door de Brandboost Company. Ze hebben verstand van zaken en de communicatie verloopt goed, snel en transparant. Ik ben tevreden!
  Niels Horstink
  Niels Horstink
  2022-02-24
  Alle diensten onder 1 dak! Dit gepaard met transparantie, eerlijkheid en een no-nonsense-mentaliteit maakt The Brandboost Company de ideale partner! 👍🏼

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink