Content marketing
Project Description

Content marketing

MEER WEBSITEBEZOEKERS MET CONTENT MARKETING

Verbeter de online vindbaarheid van jouw website en zorg dat je gevonden wordt op meer zoekwoorden. Krijg meer relevante websitebezoekers met kwalitatieve content marketing.

Content optimaliseren

Optimaliseer de huidige content op je website en laat deze beter scoren in zoekmachines.

Content uitbreiden

Breid je website uit met nieuwe relevante content. Het zorgt ervoor dat je vindbaar wordt op meer zoekwoorden.

content marketing

We leggen uit

Wat is content marketing?

Content marketing is het optimaliseren en uitbreiden van relevante content op websites en is daarmee een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het doel is om hiermee meer bezoekers naar de website te trekken. Tijdens het content marketing proces worden zoekwoorden onderzocht, relevante onderwerpen bedacht en nieuwe teksten geschreven en geplaatst. 

Het doel van content marketing is het aanbieden van teksten die veelal antwoorden geven zonder direct het product of dienst te promoten.

content strategie

Ontvang 5 gratis SEO tips

Start direct met optimaliseren

Wij bekijken jouw website met een kritisch oog en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 tips om jouw website te verbeteren!

bbc2@2x

  content marketing strategie

  CONTENT IS KING

  Content marketing strategie

  Wanneer wij starten met een nieuw content marketing project, beginnen we altijd met een zoekwoordenonderzoek. Zonder onderzoek is het immers niet mogelijk om een strategie te bedenken. Het is de fundering van de te ontwikkelen content strategie.

  De content strategie wordt ontwikkeld op basis van het See, Think, Do, Care-model van Google. Hiermee zorgen we ervoor dat we met de content op ieder moment aanwezig zijn tijdens de customer journey.

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  Danny van Laar
  Danny van Laar
  2021-04-08
  Geverifieerde
  Top bedrijf. Heel professioneel.
  Gyon van Deuten
  Gyon van Deuten
  2021-04-06
  Geverifieerde
  Jarenlang hebben we gezeten bij een groot online marketing bureau, maar daar werden we op een gegeven moment vergeten. We waren een nummertje die niet de beloofde aandacht kreeg. Sinds onze overstap naar The Brandboost Company worden we weer gehoord en zien we een positieve groei in websitebezoekers én omzet. Ook na 6 maanden worden we nog altijd gehoord. Zij verdienen absoluut alle 5 de sterren en wat ons betreft ook flink meer klanten. Ga zo door!
  Jeroen Otten
  Jeroen Otten
  2021-04-03
  Geverifieerde
  Zeer blij met de service voor het onderhouden van mijn website! Top zaak!
  Mandy Eising
  Mandy Eising
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Ik ben ontzettend blij met the Brandboost Company! Ik ben een leek op het gebied van websites, Google, SEO en online vindbaarheid. Danny heeft alle kennis in huis en legt het met veel geduld aan je uit en neemt het voor je uit handen. Ik ben zeer tevreden over mijn website en heb het idee dat ik al veel beter gevonden wordt voor de klant. Daarnaast reageert Danny vaak erg snel en is goed bereikbaar. Als er iets is, dan lost hij dat vlot op. Een echte aanrader!
  Bedder Boxsprings
  Bedder Boxsprings
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Resultaatgericht marketing bureau met professionele kennis van zaken. Goede communicatie en snelle reactie.
  Ferdinand Baader
  Ferdinand Baader
  2021-03-31
  Geverifieerde
  Ze komen waar wat ze beloven, dat is zeer prettig.
  Mark Heijink
  Mark Heijink
  2021-03-29
  Geverifieerde
  De website justlocal.nl laten maken. Zeer tevreden over brandboost company. Korte lijntjes met Danny en een goede service!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink