Content marketing
Project Description

Content marketing

MEER WEBSITEBEZOEKERS MET CONTENT MARKETING

Verbeter de online vindbaarheid van jouw website en zorg dat je gevonden wordt op meer zoekwoorden. Krijg meer relevante websitebezoekers met kwalitatieve content marketing.

Content optimaliseren

Optimaliseer de huidige content op je website en laat deze beter scoren in zoekmachines.

Content uitbreiden

Breid je website uit met nieuwe relevante content. Het zorgt ervoor dat je vindbaar wordt op meer zoekwoorden.

content marketing

We leggen uit

Wat is content marketing?

Content marketing is het optimaliseren en uitbreiden van relevante content op websites en is daarmee een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het doel is om hiermee meer bezoekers naar de website te trekken. Tijdens het content marketing proces worden zoekwoorden onderzocht, relevante onderwerpen bedacht en nieuwe teksten geschreven en geplaatst. 

Het doel van content marketing is het aanbieden van teksten die veelal antwoorden geven zonder direct het product of dienst te promoten.

content strategie

Ontvang 5 gratis SEO tips

Start direct met optimaliseren

Wij bekijken jouw website met een kritisch oog en mailen je direct geheel vrijblijvend 5 tips om jouw website te verbeteren!

bbc2@2x

  content marketing strategie

  CONTENT IS KING

  Content marketing strategie

  Wanneer wij starten met een nieuw content marketing project, beginnen we altijd met een zoekwoordenonderzoek. Zonder onderzoek is het immers niet mogelijk om een strategie te bedenken. Het is de fundering van de te ontwikkelen content strategie.

  De content strategie wordt ontwikkeld op basis van het See, Think, Do, Care-model van Google. Hiermee zorgen we ervoor dat we met de content op ieder moment aanwezig zijn tijdens de customer journey.

  SAMEN EN VOOR ELKAAR

  We zijn trots op onze reviews

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  We gaan graag de uitdaging aan

  Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

  074-8221112
  info@brandboostcompany.nl

   Danny Scheurink