Vacature Social Media marketeer

Vacature Social Media marketeer

Soort dienstverband: parttime of fulltime

The Brandboost Company is een jong bedrijf, maar we groeien hard. Daarom zijn we nu op zoek naar een Social Media marketeer. Bij voorkeur zoeken we iemand met ervaring, maar we staan ook open voor iemand die openstaat om iets nieuws te leren.

Je komt in een klein team waarbij er een ongedwongen, gezellige sfeer is. Je plant zelf je werkzaamheden in. Je weet of gaat leren wat je moet doen om goede posts te bedenken en in te plannen.

Klinkt dit als muziek in de oren? Stuur ons jouw CV en een motivatie. Hopelijk tot snel!

Geniet van onze 6-urige werkdag

Iedereen bij The Brandboost Company geniet van een 6-urige werkdag. Dat betekent dus een fulltime werkweek van 30 uur. Geen zorgen, je krijgt wel voor 40 uur betaald. Naar ons weten zijn wij het enige online marketing bureau in Nederland die dit aanbiedt, dus wees 1 van de gelukkigen!

Solliciteer en maak direct kans om onze nieuwe collega te worden!

  Ik geef toestemming dat deze persoonsgegevens worden verwerkt om contact met mij op te nemen, zoals omgeschreven in de privacyverklaring.

  Wat jouw job inhoudt

  Als social media marketeer ga je organische posts plaatsen op de social media kanalen van onze klanten. Hiervoor creëer je zelf content of je hebt contact met de klant voor de aanlevering daarvan. Je denkt mee over leuke berichten en leuke acties. Content maak je met datgene wat je zelf prettig vindt werken: photoshop, canva, open AI etc.

  Naast het organische deel ga je ook advertenties opzetten en beheren. Dit gebeurt vanuit de online marketing strategie en bijbehorende doelstellingen. Weet jij al goed de weg in Facebook Business Manager? Dan heb je wel echt een streepje voor.

  Wat we jou kunnen aanbieden

  • Geniet van een 6-urige werkdag (fulltime = 30 uur)
  • Je levert hiervoor niet in op salaris, je krijgt gewoon een volledig salaris voor 40 uur
  • Ontvang ook nog eens 30 vakantiedagen o.b.v. fulltime
  • Er is altijd soep op kantoor
  • Aan koeken is er trouwens ook nooit een tekort
  • Een dartbord en popdarts voor een stukje ontspanning (spoedig meer leuke dingen)
  • Tijd om jezelf bij te scholen
  • We zijn flexibel. Mis je wat? Kunnen we over praten!

  Waar je verder rekening mee moet houden

  • Veel slechte humor, maar hey, dat is leuk toch!
  • Verrückte vrijdagen
  • Regelmatig halen we samen verse broodjes van de BroodBode
  • Eigen gemaakte taarten (maken)
  • Enorm veel gezelligheid, echt we zijn heel gezellig! Echt hoor!
  • Begin 2024 komt er een verhuizing naar ons nieuwe pand, zie hieronder 🙂
  Adam Smithstraat Hengelo

  Is deze vacature social media marketeer iets voor jou?

  Als je bij The Brandboost Company komt werken, dan kom je in een klein team terecht. Een team waar hard gewerkt wordt, maar waar ook hard gelachen wordt. Bij ons is iedereen gelijk en zo behandelen we elkaar ook. We helpen elkaar en hopen dan ook dat je vooral veel fouten maakt. Fouten maken is een onderdeel van de weg naar succes. Winnaars zijn niet bang om te verliezen, verliezers wel!

  Ondanks dat we nog klein zijn, denken we groots. We zijn dan ook enorm gemotiveerd om te groeien en hebben grootse plannen. En tot nu toe zit de groei er in en willen we door… We hopen dat jij daar ook onderdeel van wilt zijn. Solliciteer daarom op deze vacature social media marketeer en kom ons team versterken!

  vacature social media marketeer

  Laat deze vacature aan jouw vrienden zien