SEO specialist Rijssen

SEO specialist Rijssen

Ben je op zoek naar een SEO specialist in Rijssen en ben je op onze website beland? Dat zegt al genoeg, toch? Wij hebben de kennis en ervaring om hoog in Google te ranken. Wil je dat ook voor jouw website? Wij weten hoe het moet en helpen graag om dit te realiseren.

SEO bureau The Brandboost Company vind je in Hengelo aan de Demmersweg 21, 7556 BN. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. The Brandboost Company is een online marketing bureau uit Hengelo. Wij helpen andere bedrijven hun online zichtbaarheid te verbeteren. Mogen we ook jouw bedrijf een boost geven?

seo specialist rijssen

Veel mooie klanten uit Hengelo gingen je al voor

Met SEO jouw bedrijf in Overijssel online positioneren

Als SEO specialist kunnen we jouw website optimaliseren voor zoekmachines, zodat je betere posities kunt krijgen in Google en Bing. Hoe hoger je website rankt, hoe meer websitebezoekers je kunt verwachten. Dit is natuurlijk het uiteindelijke doel van SEO!

Ben jij een lokale onderneming en moet je het van inwoners uit Rijssen en omstreken hebben? Dan is het enorm belangrijk dat je jouw website lokaal goed online positioneert. Alleen dan zet je jouw website goed in om jouw business te laten groeien.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het is het optimaliseren van websites om ze zo hoog mogelijk in Google te laten ranken. Hierbij wordt er o.a. gelet op de technische staat van de website (technisch SEO), de aanwezigheid van de juiste content (en zoekwoorden) en de sterkte van het backlinkprofiel.

Handige bronnen over zoekmachineoptimalisatie

100% transparantie

Je krijgt van ons toegang tot je eigen interactieve online marketing dashboard. Hierin wordt actuele data realtime ingeladen vanuit o.a. Google Analytics, Google Ads, Search Console. Dit dashboard is te allen tijde in te zien. Dat is pas 100% transparantie en geeft 100% vertrouwen.

Geen bullshit-bingo

Wij gebruiken geen moeilijke woorden, maar nuchter normaal Nederlands. Bij ons begrijp je écht wat we doen en waarom we het doen. Gebruiken we toch vakjargon? Dan leggen we het graag uit wat we er mee bedoelen.

Toegankelijk en bereikbaar

Wij maken geen gebruik van onpersoonlijke automatische berichten, geen irritante keuzemenu’s of ingehuurde callcenters. We nemen gewoon zelf de telefoon op! Probeer maar eens 🙂

Wij verklaren en beloven

Wij doen er echt alles aan om van jouw bedrijf een succes te maken! Is dat voor jou voldoende? Wij denken van niet! Aan mooie clichés heb je niet zo veel. Daarom doen wij je graag de volgende concrete beloftes. Hier mag je ons op afrekenen!

100% transparantie
Bij ons krijg je duidelijkheid en zijn er géén kleine lettertjes.
Snel reactie per mail
Binnen kantooruren altijd binnen 4 uur reactie op e-mails. Vaak al binnen 10 minuten, maar het kan wat langer duren als we net even in gesprek zijn.
Persoonlijk en écht
Geen irritante keuzemenu’s of wachtmuziekjes, maar wij nemen gewoon zelf op.
Eerlijke handel
Geen onverklaarbare kosten, maar eerlijke waar voor eerlijke tarieven.

‘Wat heb je aan een steengoed restaurant, als het verstopt zit in het bos?’

Stel je eens voor dat je een prachtig pandje hebt gevonden, ergens achteraf tussen de bomen. Je gaat open en dan… geen hond te bekennen. Duizenden mensen die vlakbij wonen, maar niemand die van het bestaan afweet. Zelfs als ze zoeken in Google weten ze je nog steeds niet te vinden. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Je wilt klanten! Zet daarom online marketing in. Zorg dat je goed gevonden wordt bij jouw doelgroep en laat zo jouw bedrijf groeien.

SEO als onderdeel van de online marketing strategie

Wanneer je bezig gaat met online marketing, dan starten onze SEO-specialisten altijd eerst met het opzetten van een online marketing strategie. Hierbij wordt er altijd gestart met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, concurrentieonderzoek en 0-meting. We proberen allereerst een voorsprong te nemen op jullie concurrentie door te focussen op de juiste zoekwoorden.

online strategie
hoger in Google

Technisch SEO

Ook lopen wij de gehele website technisch na en optimaliseren wij de website onder de motorkap. Als SEO bureau Rijssen weten wij hoe Google websites het beste kunnen lezen om zo een hoge waardering te kunnen geven.

Content strategie

Op basis van het zoekwoordenonderzoek ontwikkelen wij een content strategie. We bepalen welke zoekwoorden we gaan verwerken in de huidige websitepagina’s of voor welke zoektermen we nieuwe landingspagina’s of blog artikelen gaan toevoegen. Deze teksten leveren wij aan en plaatsen die op de site wanneer jij als klant daarvoor akkoord geeft.

Linkbuilding

Naast de techniek en content zijn er ook off-page factoren die van belang zijn voor een optimale online vindbaarheid. Linkbuilding is nog altijd een bijzonder sterk onderdeel van de SEO strategie. Door Linkbuilding in te zetten ontvang je inkomende links van andere relevante websites naar jouw website toe. Zonder een link terug te plaatsen. Deze links zijn een aanvulling op het huidige natuurlijke backlinkprofiel. Hierbij geldt wel dat 1 linkje van een goede relevante website waardevoller is dan 10 linkjes van kleinere en minder relevante websites.

Google Mijn Bedrijf

Het wordt gek genoeg nog vaak vergeten door andere SEO bureaus, maar jouw Google Mijn Bedrijf vermelding is heel waardevol voor SEO! Door deze op de juiste manier te optimaliseren kun je jouw concurrent nét een stap voor zijn. Als je wint krijg je een grote vermelding bovenaan in Google, inclusief afbeeldingen en aanvullende informatie over jouw bedrijf. Je bent in beeld met een groot vlak en dat is natuurlijk zéér waardevol.

google mijn bedrijf
social media

Houd het niet alleen bij SEO

Als SEO bureau in Rijssen proberen we natuurlijk zoveel mogelijk relevante bezoekers te genereren. Maar wat als jouw website die bezoekers niet kan omzetten in een lead of klant? Wat als die bezoekers niets kopen, geen contact opnemen of geen offerte aanvragen? Dan heb je wel veel verkeer, maar geen handel. Dat is niet wat je wilt.

Daarom kijken wij als SEO bureau Rijssen ook altijd kritisch naar jouw website. De data leert ons welke pagina’s slecht presteren. We brengen de pagina’s in kaart waar bezoekers afhaken en ontdekken digitale drempels. Door deze drempels weg te nemen zullen er meer bezoekers daadwerkelijk converteren. Met een mooi woord heet dit proces conversie optimalisatie.

Het perfecte SEO bureau in Rijssen

Alle bovenstaande optimalisaties nemen wij mee wanneer je jouw SEO opdracht bij ons neerlegt. Als SEO bureau Rijssen gaan we graag voor jou aan de slag! We hebben  bewezen resultaten en goede reviews. Lees ze door en overtuig jezelf. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met één van onze SEO-specialisten.

Zijn wij jouw SEO bureau in Rijssen?

The Brandboost Company wil graag groeien. Dat doen wij door andere bedrijven te helpen groeien. Altijd op de manier dat ons het beste ligt, namelijk heel persoonlijk en betrokken. We verschuilen ons niet achter lange rapportages met moeilijke woorden, maar werken graag nauw met jouw samen. Altijd transparant en zonder bullshit-bingo. Alleen samen kunnen we mooie resultaten behalen.

We merken dat deze werkwijze als zeer prettig wordt ervaren door onze klanten. Hierdoor hebben we veel lange en duurzame samenwerkingen lopen. Als dat is wat ook jij zoekt in een online marketing bureau in Rijssen, dan komen we graag met je in contact. Bakkie doen?

vrijmibo

SAMEN EN VOOR ELKAAR

We zijn trots op onze reviews

The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
26 Google recensies
Jens Jacobs
Jens Jacobs
2023-05-17
Zeer tevreden van!! Heel goed werk geleverd, betrouwbaar, altijd open gecommuniceerd, altijd beschikbaar... Echt niks op aan te merken! Thanks voor de goede samenwerking!!
Heidi Chammo
Heidi Chammo
2023-03-27
supergezellige & vriendelijke mensen, een leuk bedrijf om stage bij te lopen en waardevolle ervaring op te doen! 🙂
Rens Reijken
Rens Reijken
2023-03-27
Hele vriendelijke mensen, leuk bedrijf om stage te lopen!! 🙂
Eric Meinders
Eric Meinders
2023-02-08
The Brandboost Company heeft enorm geholpen om onze site te professionaliseren. Tevens voorzien van supersterke teksten, gemaakt door hun tekstschrijvers. De vindbaarheid is hierdoor zeker gestegen en we zullen gebruik blijven maken van hun expertise. Ook de bereikbaarheid en de behulpzaamheid is van een zeer goed niveau.
Mio Amore
Mio Amore
2022-05-30
Super bedrijf
Eye Opener!
Eye Opener!
2022-05-30
Zeer professioneel en meedenkend. Fijne samenwerking en een goede communicatie.
Femke Boekhorst
Femke Boekhorst
2022-05-07
Ik heb mijn website laten optimaliseren door de Brandboost Company. Ze hebben verstand van zaken en de communicatie verloopt goed, snel en transparant. Ik ben tevreden!
Niels Horstink
Niels Horstink
2022-02-24
Alle diensten onder 1 dak! Dit gepaard met transparantie, eerlijkheid en een no-nonsense-mentaliteit maakt The Brandboost Company de ideale partner! 👍🏼

NEEM CONTACT MET ONS OP

We gaan graag de uitdaging aan

Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

074-8221112
info@brandboostcompany.nl

    Danny Scheurink