Online marketing bureau Oldenzaal

Online marketing bureau Oldenzaal

Gefeliciteerd, je hebt zojuist het leukste en beste online marketing bureau van Oldenzaal gevonden! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en willen ook graag jouw bedrijf helpen met groeien!

Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de strategie van een bedrijf om te groeien. Ook in Oldenzaal zijn er veel bedrijven die online marketing inzetten. En dat is niet zo gek. Internet is namelijk zo’n essentieel onderdeel geworden van ons leven, dat je het niet meer kan negeren. In het dagelijkse leven van de consument zijn er tientallen of soms wel honderden micro-momenten waarbij je als bedrijf in beeld kan komen. Iemand zoekt even iets op Google, bekijkt de openingstijden van een winkel, scrollt even door Facebook, Instagram of ander Social media platform, bekijkt het weerbericht of leest nog even het laatste nieuws. Allemaal momenten om als bedrijf in Oldenzaal in beeld te komen bij jouw doelgroep.

The Brandboost Company is een ervaren online marketingbureau die ook jouw bedrijf kan helpen groeien. Of je nu producten verkoopt of een dienst aanbiedt, wij kunnen zorgen voor meer leads of sales en kunnen je naamsbekendheid vergroten. Ben jij klaar om jouw bedrijf een boost te geven?

Online marketing bureau Oldenzaal

Veel mooie klanten gingen je al voor

De juiste online marketing partner in Oldenzaal

De eerste indruk is een daalder waard. Of euro.. naja, je snapt het wel. Om die reden vertellen we jou graag waarom wij voor jou de juiste online marketingpartner zijn.

  • Wij verschuilen ons niet achter lange rapportages met moeilijke woorden. We komen liever langs. Uitleggen, overleggen en samen bespreken.
  • Wij communiceren zonder bullshit bingo, oftewel: cut the crap! Gewoon normaal doen en je stinkende best doen voor elkaar.
  • Ons team bestaat uit een mix van ervaren marketeers en jonge ervaringsdeskundigen
  • Heldere en directe communicatie is wat je van ons mag verwachten
  • Een dosis humor! Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Nemen we heel serieus.

We hebben hiermee een onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrent. Een samenwerking met ons zal je ervaren als toegankelijk, flexibel, gezellig, professioneel en transparant. En geloof het of niet, maar dat gaat allemaal prima samen 🙂

100% transparantie

Je krijgt van ons toegang tot je eigen interactieve online marketing dashboard. Hierin wordt actuele data realtime ingeladen vanuit o.a. Google Analytics, Google Ads, Search Console. Dit dashboard is te allen tijde in te zien. Dat is pas 100% transparantie en geeft 100% vertrouwen.

Geen bullshit-bingo

Wij gebruiken geen moeilijke woorden, maar nuchter normaal Nederlands. Bij ons begrijp je écht wat we doen en waarom we het doen. Gebruiken we toch vakjargon? Dan leggen we het graag uit wat we er mee bedoelen.

Toegankelijk en bereikbaar

Wij maken geen gebruik van onpersoonlijke automatische berichten, geen irritante keuzemenu’s of ingehuurde callcenters. We nemen gewoon zelf de telefoon op! Probeer maar eens 🙂

Wij verklaren en beloven

Wij doen er echt alles aan om van jouw bedrijf een succes te maken. Is dat voor jou voldoende? Wij denken van niet! Aan mooie clichés heb je niet zo veel. Daarom doen wij je graag de volgende concrete beloftes. Hier mag je ons op afrekenen.

100% transparantie
Bij ons krijg je duidelijkheid en zijn er géén kleine lettertjes.
Snel reactie per mail
Binnen kantooruren altijd binnen 4 uur reactie op e-mails. Vaak al binnen 10 minuten, maar het kan wat langer duren als we net even in gesprek zijn.
Persoonlijk en écht
Geen irritante keuzemenu’s of wachtmuziekjes, maar wij nemen gewoon zelf op.
Eerlijke handel
Geen onverklaarbare kosten, maar eerlijke waar voor eerlijke tarieven.

‘Wat heb je aan een steengoed restaurant, als het verstopt zit in het bos?’

Stel je eens voor dat je een prachtig pandje hebt gevonden, ergens achteraf tussen de bomen. Je gaat open en dan… geen hond te bekennen. Duizenden mensen die vlakbij wonen, maar niemand die van het bestaan afweet. Zelfs als ze zoeken in Google weten ze je nog steeds niet te vinden. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Je wilt klanten! Zet daarom online marketing in. Zorg dat je goed gevonden wordt bij jouw doelgroep en laat zo jouw bedrijf groeien.

Je bedrijf een boost geven door kwalitatieve online marketing

Als digital marketing bureau in Oldenzaal beschikken wij over alle benodigde kennis om optimaal resultaat te boeken. De ervaring en kennis die wij in huis hebben weten we altijd de juiste doelgroep te bereiken. Het starten met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek is hiervoor een onmisbaar onderdeel. Dit is het fundament van jouw online marketing strategie.

Zonder strategie is er geen stip op de horizon. Het is als autorijden zonder bestemming. Je wilt toch weten waar je naartoe gaat, nietwaar?

online strategie
hoger in Google

Hoger in Google komen met SEO

Een onderdeel van de online marketing strategie kan SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie zijn. Hiermee wordt jouw website zodanig geoptimaliseerd dat Google jouw website goed kan lezen. Dit onderdeel noemen wij ‘technische SEO’. Gebruikt jouw website bijvoorbeeld wel de juiste headings, klopt de gehele websitestructuur wel, hebben alle afbeeldingen wel een alt-tag (en zijn die alt-tags wel aangepast aan je zoekwoordenstrategie), is de meta-omschrijving wel goed ingericht en is de laadtijd van je website wel snel genoeg? Allemaal onderdelen die we technisch kunnen en moeten verbeteren.

Een tweede belangrijke onderdeel is natuurlijk de content. Zonder woorden is er geen verhaal. Door deze te optimaliseren op basis van je zoekwoordenanalyse kun je mooie stappen maken op Google.nl. Jij hebt deze pagina immers ook gevonden door naar een Online marketing bureau in Oldenzaal te zoeken. De specialisten van The Brandboost Company zullen ervoor zorgen dat ook jouw website goed gevonden zal worden op de juiste zoekwoorden.

Het laatste onderdeel wat van grote waarde kan zijn is linkbuilding. Hiermee zorg je voor kwalitatieve en relevante links op andere websites, die naar jouw website linken. Deze strategie is niet per sé nodig wanneer de concurrentie relatief dun is of wanneer er sprake is van lokale zoekmachineoptimalisatie. Vecht je met de concurrent om de eerste posities van Google op veelgebruikte en populaire zoektermen? Dan kan linkbuilding net die extra boost geven om van de concurrent te winnen!

‘Google only loves you when everyone else loves you first’

Op het juiste moment in beeld met zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA) is een zeer effectief kanaal. In tegenstelling tot SEO werk je nu met betaalde plaatsen en betaal je per klik op jouw advertentie. SEA is erg effectief, omdat je namelijk pas met een advertentie in beeld komt, wanneer er naar jouw product of dienst gezocht wordt. Niet eerder. En je betaalt ook nog eens pas wanneer er op je advertentie wordt geklikt. Vanaf dat moment heb je de bezoeker al op je website.

Wanneer mensen naar iets op zoek zijn, gebruiken ze vooral Google. Daarom kan het heel slim zijn om Google Ads (voorheen Google Adwords) in te zetten. Je kan het zo breed inzetten als dat jij zelf wilt. Door een specialist de campagnes op te laten zetten en te laten beheren, kan het je snel een mooi rendement opleveren.

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf in Oldenzaal een boost te geven met Google Ads?

zoekmachine adverteren
social media

Social media marketing, een effectief kanaal

Social media marketing is net als SEO en SEA een onderdeel van je online marketing strategie. Wanneer Social media in je plan past kan dit een zeer effectief kanaal zijn.

Richt jij je op de consument? Dan is adverteren op Facebook en Instagram een slimme zet. Beide netwerken bieden interessante targeting opties waarmee je heel gericht de juiste doelgroep kan bereiken. Je kan de doelgroepen namelijk onderverdelen en daardoor verschillende advertenties laten zien. Iedere doelgroep kan immers weer gevoelig zijn voor een andere boodschap of afbeelding. Zo wordt het internet marketing budget op een zo efficiënt mogelijk manier gebruikt.

Richt jij je met jouw business op zakelijke klanten? Dan kun je misschien beter de focus verleggen naar LinkedIn. LinkedIn heeft zich de afgelopen jaren bewezen als serieus kanaal om B2B leads mee te genereren. Het is continu in ontwikkeling en voert nog regelmatig interessante updates door. LinkedIn heeft zéér specifieke en gerichte targetingmogelijkheden.  Zo kun je bijvoorbeeld concreet richten op bedrijfsnamen, functietitels en opleidingsniveau. Ook is het mogelijk om op bepaalde bedrijfstakken te adverteren.

social media logo's

Er is nog veel meer mogelijk met online marketing

Naast SEA en SEO en Social media zijn er nog veel meer interessante mogelijkheden om jouw online succes te vergroten. Denk aan e-mailmarketing, conversie optimalisatie, affiliate marketing, app marketing en marktplaats adverteren. En zo zijn er nog meer kanalen die ingezet kunnen worden om online te scoren! Waar is jouw doelgroep te vinden? Dan zorgen we dat je op die plaatsen optimaal zichtbaar bent.

Zijn wij jouw online marketingbureau in Oldenzaal?

The Brandboost Company wil graag groeien. Dat doen wij door andere bedrijven te helpen groeien. Altijd op de manier dat ons het beste ligt, namelijk heel persoonlijk en betrokken. We verschuilen ons niet achter lange rapportages met moeilijke woorden, maar werken graag nauw met jouw samen. Altijd transparant en zonder bullshit-bingo. Alleen samen kunnen we mooie resultaten behalen.

We merken dat deze werkwijze als zeer prettig wordt ervaren door onze klanten. Hierdoor hebben we veel lange en duurzame samenwerkingen lopen. Als dat is wat ook jij zoekt in een online marketing bureau in Oldenzaal, dan komen we graag met je in contact. Bakkie doen?

vrijmibo

SAMEN EN VOOR ELKAAR

We zijn trots op onze reviews

The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
35 Google recensies
Marcel de Wit
Marcel de Wit
2023-11-02
Helder bedrijf dat hun prestatie niet vooraf overdrijft, gewoon duidelijk, dit is mogelijk. Verder geven ze maandelijks door wat er precies allemaal verbeterd en gedaan is. Ook is het werkelijk resultaat goed te monitoren. Goed bezig!!
Saskia Bruin
Saskia Bruin
2023-11-02
Brandboost Company helpt mij met het verbeteren van mijn website en de vindbaarheid op google. Leuk contact, korte lijntjes, snelle feedback. Fijn bureau om mee samen te werken.
Teunis Soeing
Teunis Soeing
2023-10-29
Goede communicatie, transparant en ze denken graag mee. Doen wat ze zeggen, een prettige samenwerking.
Hannes Hendriks
Hannes Hendriks
2023-10-25
Top service!
Clinique Dr. Don
Clinique Dr. Don
2023-10-06
Danny heeft kennis van zaken, prettig overleg en goed advies
Steffie Wenzel
Steffie Wenzel
2023-10-06
Bureau met verstand van zaken, no nonsense en prettige communicatie!
InDiv Solutions
InDiv Solutions
2023-09-29
Leuk professioneel bedrijf, denkt goed mee en helpt ons maar ook onze klanten met de vindbaarheid en verschillende campagnes.
I. Doldersum
I. Doldersum
2023-07-27
Fijne samenwerking: reageert snel, denkt mee, de resultaten zijn positief!

NEEM CONTACT MET ONS OP

We gaan graag de uitdaging aan

Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

074 369 0585
team@brandboostcompany.nl

    Danny Scheurink