Online marketing bureau Enschede

Online marketing bureau Enschede

Wat leuk dat je het beste en gezelligste online marketing bureau van omgeving Enschede komt bezoeken! Wij zijn The Brandboost Company. Hier ben je aan het juiste adres om jouw onderneming door de inzet van online marketing een boost te geven!

In het dagelijks leven is het internet niet meer weg te denken, je gebruikt het al bij het opstaan om het weerbericht te checken of om even snel je mail na te lopen. Dit zijn al kleine momenten dat jij als bedrijf in Enschede in beeld kan komen, door middel van bv. een advertentie.

Doordat het gebruik van internet een groot deel van ons leven is geworden, kun je de consument veel makkelijker bewuster maken van jouw producten en of diensten eveneens als de naamsbekendheid. Of ze nu iets opzoeken via Google of hun social media platforms bekijken, je kunt jezelf elke keer op de kaart zetten.

Online marketing bureau Enschede

Wij hebben gewerkt voor of werken nog steeds voor:

De beste online marketing partner van omgeving Enschede

Ons team bestaat uit diverse ervaren marketeers en jonge ervaringsdeskundigen, die zich allemaal inzetten om van jouw onderneming een digitaal succes te maken.

  • Wij leveren transparantie, inzage in je eigen inactieve online marketing dashboard.
  • Duidelijke en snelle communicatie
  • Geen overbodige lange rapportages
  • Samen overleggen en bespreken wij hoe we jouw bedrijf laten groeien
  • Lachen en plezier hoog in het vaandel staan, bevordert immers de productiviteit

Hierin onderscheiden wij ons als online marketing bureau Enschede ten opzichte van de concurrent. Samenwerken met ons zal voor jouw een professionele, gezellige, toegankelijke en flexibele ervaring zijn.

Iedere website of webshop wil graag bovenaan in Google komen te staan. Alleen komt daar meer bij kijken dan je in eerste instantie misschien zou denken. Het maakt niet uit of je bedrijf groot of klein is, zolang je website maar van hoge kwaliteit is. Wij als online marketing bureau Enschede willen samen met jou graag een stijgende lijn in leads en verkoop creëren. Dit kunnen wij op verschillende manieren realiseren.

100% transparantie

Je krijgt van ons toegang tot je eigen interactieve online marketing dashboard. Hierin wordt actuele data realtime ingeladen vanuit o.a. Google Analytics, Google Ads, Search Console. Dit dashboard is te allen tijde in te zien. Dat is pas 100% transparantie en geeft 100% vertrouwen.

Geen bullshit-bingo

Wij gebruiken geen moeilijke woorden, maar nuchter normaal Nederlands. Bij ons begrijp je écht wat we doen en waarom we het doen. Gebruiken we toch vakjargon? Dan leggen we het graag uit wat we er mee bedoelen.

Toegankelijk en bereikbaar

Wij maken geen gebruik van onpersoonlijke automatische berichten, geen irritante keuzemenu’s of ingehuurde callcenters. We nemen gewoon zelf de telefoon op! Probeer maar eens 🙂

Wij verklaren en beloven

Wij doen er echt alles aan om van jouw bedrijf een succes te maken! Is dat voor jou voldoende? Wij denken van niet! Aan mooie clichés heb je niet zo veel. Daarom doen wij je graag de volgende concrete beloftes. Hier mag je ons op afrekenen!

100% transparantie
Bij ons krijg je duidelijkheid en zijn er géén kleine lettertjes.
Snel reactie per mail
Binnen kantooruren altijd binnen 4 uur reactie op e-mails. Vaak al binnen 10 minuten, maar het kan wat langer duren als we net even in gesprek zijn.
Persoonlijk en écht
Geen irritante keuzemenu’s of wachtmuziekjes, maar wij nemen gewoon zelf op.
Eerlijke handel
Geen onverklaarbare kosten, maar eerlijke waar voor eerlijke tarieven.

‘Wat heb je aan een steengoed restaurant, als het verstopt zit in het bos?’

Stel je eens voor dat je een prachtig pandje hebt gevonden, ergens achteraf tussen de bomen. Je gaat open en dan… geen hond te bekennen. Duizenden mensen die vlakbij wonen, maar niemand die van het bestaan afweet. Zelfs als ze zoeken in Google weten ze je nog steeds niet te vinden. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Je wilt klanten! Zet daarom online marketing in. Zorg dat je goed gevonden wordt bij jouw doelgroep en laat zo jouw bedrijf groeien.

SEO de onmisbare basis

Om jouw website organisch beter vindbaar te maken, is het belangrijk om zoekmachine optimalisatie (SEO) in te zetten. Dit is geen eenmalige optimalisatie, maar er moet doorlopend nieuwe content worden toegevoegd en moet de website technisch verbeter worden conform de richtlijnen van Google.

Er is veel concurrentie van grote bedrijven met een groot budget waar je het tegen op moet nemen. Daarom beginnen we altijd met de basis, een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse. We bekijken hoe het er momenteel voor staat en waar er nog interesse kansen liggen. Waar zoekt jouw doelgroep op en hoe kunnen we de content inzetten om meer bezoekers naar je website te krijgen?

Technisch SEO

De technische kant van de SEO bestaat uit het verbeteren van de technische aspecten van jouw website of webshop om de positie in Google te verbeteren. Zo wordt er gewerkt aan het verbeteren van de laadtijd, wordt de websitestructuur geoptimaliseerd en worden er tal van kleine wijzigingen aangebracht om de website beter leesbaar te maken voor zoekmachines. Denk hierbij aan de H-tags, alt-tags, meta’s etc. Onze deskundigen van online marketing bureau Enschede staan voor je klaar om dit voor je uit handen te nemen.

logo google
hoger in Google
social media

Social Media om je bedrijf te boosten

Er zijn veel sociale media platforms om als ondernemer jezelf en jouw bedrijf te laten zien. Nog steeds zijn er bedrijven die hier weinig tot geen gebruik van maken, dat is zonde want wanneer je het op een juiste manier doet kan het veel opleveren. Het bedrijf en de doelgroep moet hier echter wel geschikt voor zijn.

Door middel van advertenties op bijvoorbeeld Facebook en Instagram kun je jouw doelgroep goed bereiken. Hierdoor kun je de potentiële klant bewust maken (See fase) van je product en of dienst. Het fijne aan Instagram en Facebook is dat je de doelgroepen makkelijk en goed kan onderverdelen. Je kunt de doelgroep gerichter bereiken door ze verschillende advertenties te laten zien. Iedere doelgroep zit immers weer in een andere fase van zijn of haar leven en spreekt weer een andere advertentie meer of minder aan. Ons online marketing bureau Enschede kijkt graag samen met jou naar de beste benadering hiervoor voor jouw bedrijf.

Ben jij klaar om social media advertising in te zetten? Kom ik beeld bij jou doelgroep en krijg meer leads en/of sales.

social media logo's

Hoe zet je SEA in voor je onderneming?

Met SEA (zoekmachine adverteren) ga je posities bovenin zoekmachines zoals Google en Bing inkopen. Dit werkt zeer effectief aangezien de advertenties alleen worden getoond wanneer iemand op één van de uitgezochte zoekwoorden zoekt. Deze advertenties worden vaak boven of aan de zijkant op de webpagina getoond. Via bijvoorbeeld Google Ads worden deze zoekwoorden ingesteld, zo kan je kijken op welk zoekwoord veel wordt gezocht, veel conversies oplevert en eventueel meer budget aan toe kan wijzen.

Je betaald alleen per klik wanneer de bezoeker op je advertentie klikt en naar je website wordt geleid. Het advertentiebudget kun je zo indelen als je zelf wilt. Wil je graag gevonden worden in een speciale stad of door een bepaalde doelgroep? Dat is allemaal zo in te stellen. Onze deskundigen uit de omgeving van Enschede helpen je graag met de SEA om meer naamsbekendheid, leads en sales te krijgen.

zoekmachine adverteren
online strategie

Meerdere vormen van online marketing

Naast de SEO, SEA en Social Media zijn er nog veel meer kanalen om het bereik van jouw bedrijf online te vergroten. Zet bijvoorbeeld e-mail marketing in om meer uit jouw huidige klanten te halen. Zet in op app marketing om jouw app beter vindbaar te maken of om te zorgen dat er meer met jouw app gedaan wordt. Je kan ook andere bedrijven jouw product of dienst laten aanbevelen en ze bij een sale of lead een kleine provisie geven. Affiliate marketing is belangrijker dan ooit tevoren.

Ben jij er klaar voor? Dit is het moment. Kies voor de juiste kanalen en zorg dat jouw online marketing strategie scoort!

Verbeterd resultaat halen met ons online marketing bureau Enschede

Je kan vandaag nog de eerste stap zetten naar een verbeterde online vindbaarheid door samen te werken met ons internet marketing bureau Enschede. Het doel hierbij is om meer leads en sales binnen te halen. Als jij groeit, groeien wij Brandboost Company ook. Geen onnodige lange rapportages maar helder en transparante inzage. Persoonlijk betrokken, samen kunnen we de beste resultaten behalen.

vrijmibo

SAMEN EN VOOR ELKAAR

We zijn trots op onze reviews

The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
35 Google recensies
Marcel de Wit
Marcel de Wit
2023-11-02
Helder bedrijf dat hun prestatie niet vooraf overdrijft, gewoon duidelijk, dit is mogelijk. Verder geven ze maandelijks door wat er precies allemaal verbeterd en gedaan is. Ook is het werkelijk resultaat goed te monitoren. Goed bezig!!
Saskia Bruin
Saskia Bruin
2023-11-02
Brandboost Company helpt mij met het verbeteren van mijn website en de vindbaarheid op google. Leuk contact, korte lijntjes, snelle feedback. Fijn bureau om mee samen te werken.
Teunis Soeing
Teunis Soeing
2023-10-29
Goede communicatie, transparant en ze denken graag mee. Doen wat ze zeggen, een prettige samenwerking.
Hannes Hendriks
Hannes Hendriks
2023-10-25
Top service!
Clinique Dr. Don
Clinique Dr. Don
2023-10-06
Danny heeft kennis van zaken, prettig overleg en goed advies
Steffie Wenzel
Steffie Wenzel
2023-10-06
Bureau met verstand van zaken, no nonsense en prettige communicatie!
InDiv Solutions
InDiv Solutions
2023-09-29
Leuk professioneel bedrijf, denkt goed mee en helpt ons maar ook onze klanten met de vindbaarheid en verschillende campagnes.
I. Doldersum
I. Doldersum
2023-07-27
Fijne samenwerking: reageert snel, denkt mee, de resultaten zijn positief!

NEEM CONTACT MET ONS OP

We gaan graag de uitdaging aan

Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

074 369 0585
team@brandboostcompany.nl

    Danny Scheurink