Online marketing bureau Borne

Online marketing bureau Borne

Wat leuk dat je het beste en gezelligste online marketing bureau van omgeving Borne komt bezoeken! Wij zijn The Brandboost Company. Hier ben je aan het juiste adres om jouw onderneming door de inzet van online marketing een boost te geven!

In het dagelijks leven is het internet niet meer weg te denken, je gebruikt het al bij het opstaan om het weerbericht te checken of om even snel je mail na te lopen. Dit zijn al kleine momenten dat jij als bedrijf in Borne in beeld kan komen, door middel van bv. een advertentie.

Doordat het gebruik van internet een groot deel van ons leven is geworden, kun je de consument veel makkelijker bewuster maken van jouw producten en of diensten eveneens als de naamsbekendheid. Of ze nu iets opzoeken via Google of hun social media platforms bekijken, je kunt jezelf elke keer op de kaart zetten.

Online Marketing Bureau Borne

Wij hebben gewerkt voor of werken nog steeds voor:

De beste online marketing partner van omgeving Borne

Ons team bestaat uit diverse ervaren marketeers en jonge ervaringsdeskundigen, die zich allemaal inzetten om van jouw onderneming een digitaal succes te maken.

  • Wij leveren transparantie, inzage in je eigen inactieve online marketing dashboard.
  • Duidelijke en snelle communicatie
  • Geen overbodige lange rapportages
  • Samen overleggen en bespreken wij hoe we jouw bedrijf laten groeien
  • Lachen en plezier hoog in het vaandel staan, bevordert immers de productiviteit

Hierin onderscheiden wij ons als online marketing bureau Borne ten opzichte van de concurrent. Samenwerken met ons zal voor jouw een professionele, gezellige, toegankelijke en flexibele ervaring zijn.

Iedere website of webshop wil graag bovenaan in Google komen te staan. Alleen komt daar meer bij kijken dan je in eerste instantie misschien zou denken. Het maakt niet uit of je bedrijf groot of klein is, zolang je website maar van hoge kwaliteit is. Wij als online marketing bureau Borne willen samen met jou graag een stijgende lijn in leads en verkoop creëren. Dit kunnen wij op verschillende manieren realiseren.

100% transparantie

Je krijgt van ons toegang tot je eigen interactieve online marketing dashboard. Hierin wordt actuele data realtime ingeladen vanuit o.a. Google Analytics, Google Ads, Search Console. Dit dashboard is te allen tijde in te zien. Dat is pas 100% transparantie en geeft 100% vertrouwen.

Geen bullshit-bingo

Wij gebruiken geen moeilijke woorden, maar nuchter normaal Nederlands. Bij ons begrijp je écht wat we doen en waarom we het doen. Gebruiken we toch vakjargon? Dan leggen we het graag uit wat we er mee bedoelen.

Toegankelijk en bereikbaar

Wij maken geen gebruik van onpersoonlijke automatische berichten, geen irritante keuzemenu’s of ingehuurde callcenters. We nemen gewoon zelf de telefoon op! Probeer maar eens 🙂

Wij verklaren en beloven

Wij doen er echt alles aan om van jouw bedrijf een succes te maken! Is dat voor jou voldoende? Wij denken van niet! Aan mooie clichés heb je niet zo veel. Daarom doen wij je graag de volgende concrete beloftes. Hier mag je ons op afrekenen!

100% transparantie
Bij ons krijg je duidelijkheid en zijn er géén kleine lettertjes.
Snel reactie per mail
Binnen kantooruren altijd binnen 4 uur reactie op e-mails. Vaak al binnen 10 minuten, maar het kan wat langer duren als we net even in gesprek zijn.
Persoonlijk en écht
Geen irritante keuzemenu’s of wachtmuziekjes, maar wij nemen gewoon zelf op.
Eerlijke handel
Geen onverklaarbare kosten, maar eerlijke waar voor eerlijke tarieven.

‘Wat heb je aan een steengoed restaurant, als het verstopt zit in het bos?’

Stel je eens voor dat je een prachtig pandje hebt gevonden, ergens achteraf tussen de bomen. Je gaat open en dan… geen hond te bekennen. Duizenden mensen die vlakbij wonen, maar niemand die van het bestaan afweet. Zelfs als ze zoeken in Google weten ze je nog steeds niet te vinden. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Je wilt klanten! Zet daarom online marketing in. Zorg dat je goed gevonden wordt bij jouw doelgroep en laat zo jouw bedrijf groeien.

SEO de onmisbare basis

Om jouw website organisch beter vindbaar te maken, is het belangrijk om zoekmachine optimalisatie (SEO) in te zetten. Dit is geen eenmalige optimalisatie, maar er moet doorlopend nieuwe content worden toegevoegd en moet de website technisch verbeter worden conform de richtlijnen van Google.

Er is veel concurrentie van grote bedrijven met een groot budget waar je het tegen op moet nemen. Daarom beginnen we altijd met de basis, een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse. We bekijken hoe het er momenteel voor staat en waar er nog interesse kansen liggen. Waar zoekt jouw doelgroep op en hoe kunnen we de content inzetten om meer bezoekers naar je website te krijgen? Vooral lokaal liggen er vaak hele mooie kansen waar andere (grote) bedrijven het laten liggen.

Technisch SEO

De technische kant van de SEO bestaat uit het verbeteren van de technische aspecten van jouw website of webshop om de positie in Google te verbeteren. Zo wordt er gewerkt aan het verbeteren van de laadtijd, wordt de websitestructuur geoptimaliseerd en worden er tal van kleine wijzigingen aangebracht om de website beter leesbaar te maken voor zoekmachines. Denk hierbij aan de H-tags, alt-tags, meta’s etc. Onze deskundigen van online marketing bureau in Borne staan voor je klaar om dit voor je uit handen te nemen.

logo google
hoger in Google
social media

Social Media om je bedrijf te boosten

Er zijn veel sociale media platforms om als ondernemer jezelf en jouw bedrijf te laten zien. Nog steeds zijn er bedrijven die hier weinig tot geen gebruik van maken, dat is zonde want wanneer je het op een juiste manier doet kan het veel opleveren. Het bedrijf en de doelgroep moet hier echter wel geschikt voor zijn.

Door middel van advertenties op bijvoorbeeld Facebook en Instagram kun je jouw doelgroep goed bereiken. Hierdoor kun je de potentiële klant bewust maken (See fase) van je product en of dienst. Het fijne aan Instagram en Facebook is dat je de doelgroepen makkelijk en goed kan onderverdelen. Je kunt de doelgroep gerichter bereiken door ze verschillende advertenties te laten zien. Iedere doelgroep zit immers weer in een andere fase van zijn of haar leven en spreekt weer een andere advertentie meer of minder aan. Ons online marketing bureau Borne kijkt graag samen met jou naar de beste benadering hiervoor voor jouw bedrijf.

Ben jij klaar om social media advertising in te zetten? Kom ik beeld bij jou doelgroep en krijg meer leads en/of sales.

social media logo's

Hoe zet je SEA in voor je onderneming?

Met SEA (zoekmachine adverteren) ga je posities bovenin zoekmachines zoals Google en Bing inkopen. Dit werkt zeer effectief aangezien de advertenties alleen worden getoond wanneer iemand op één van de uitgezochte zoekwoorden zoekt. Deze advertenties worden vaak boven of aan de zijkant op de webpagina getoond. Via bijvoorbeeld Google Ads worden deze zoekwoorden ingesteld, zo kan je kijken op welk zoekwoord veel wordt gezocht, veel conversies oplevert en eventueel meer budget aan toe kan wijzen.

Je betaald alleen per klik wanneer de bezoeker op je advertentie klikt en naar je website wordt geleid. Het advertentiebudget kun je zo indelen als je zelf wilt. Wil je graag gevonden worden in een speciale stad of door een bepaalde doelgroep? Dat is allemaal zo in te stellen. Onze deskundigen uit de omgeving van Borne helpen je graag met de SEA om meer naamsbekendheid, leads en sales te krijgen.

zoekmachine adverteren
online strategie

Meerdere vormen van online marketing

Naast de SEO, SEA en Social Media zijn er nog veel meer kanalen om het bereik van jouw bedrijf online te vergroten. Zet bijvoorbeeld e-mail marketing in om meer uit jouw huidige klanten te halen. Zet in op app marketing om jouw app beter vindbaar te maken of om te zorgen dat er meer met jouw app gedaan wordt. Je kan ook andere bedrijven jouw product of dienst laten aanbevelen en ze bij een sale of lead een kleine provisie geven. Affiliate marketing is belangrijker dan ooit tevoren.

Ben jij er klaar voor? Dit is het moment. Kies voor de juiste kanalen en zorg dat jouw online marketing strategie scoort!

Verbeterd resultaat halen met ons online marketing bureau Borne

Je kan vandaag nog de eerste stap zetten naar een verbeterde online vindbaarheid door samen te werken met ons internet marketing bureau Borne. Het doel hierbij is om meer leads en sales binnen te halen. Als jij groeit, groeien wij Brandboost Company ook. Geen onnodige lange rapportages maar helder en transparante inzage. Persoonlijk betrokken, samen kunnen we de beste resultaten behalen.

vrijmibo

SAMEN EN VOOR ELKAAR

We zijn trots op onze reviews

The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
The Brandboost Company | Online marketing bureau Hengelo
26 Google recensies
Jens Jacobs
Jens Jacobs
2023-05-17
Zeer tevreden van!! Heel goed werk geleverd, betrouwbaar, altijd open gecommuniceerd, altijd beschikbaar... Echt niks op aan te merken! Thanks voor de goede samenwerking!!
Heidi Chammo
Heidi Chammo
2023-03-27
supergezellige & vriendelijke mensen, een leuk bedrijf om stage bij te lopen en waardevolle ervaring op te doen! 🙂
Rens Reijken
Rens Reijken
2023-03-27
Hele vriendelijke mensen, leuk bedrijf om stage te lopen!! 🙂
Eric Meinders
Eric Meinders
2023-02-08
The Brandboost Company heeft enorm geholpen om onze site te professionaliseren. Tevens voorzien van supersterke teksten, gemaakt door hun tekstschrijvers. De vindbaarheid is hierdoor zeker gestegen en we zullen gebruik blijven maken van hun expertise. Ook de bereikbaarheid en de behulpzaamheid is van een zeer goed niveau.
Mio Amore
Mio Amore
2022-05-30
Super bedrijf
Eye Opener!
Eye Opener!
2022-05-30
Zeer professioneel en meedenkend. Fijne samenwerking en een goede communicatie.
Femke Boekhorst
Femke Boekhorst
2022-05-07
Ik heb mijn website laten optimaliseren door de Brandboost Company. Ze hebben verstand van zaken en de communicatie verloopt goed, snel en transparant. Ik ben tevreden!
Niels Horstink
Niels Horstink
2022-02-24
Alle diensten onder 1 dak! Dit gepaard met transparantie, eerlijkheid en een no-nonsense-mentaliteit maakt The Brandboost Company de ideale partner! 👍🏼

NEEM CONTACT MET ONS OP

We gaan graag de uitdaging aan

Heb jij interesse in onze diensten? Of wil je graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

074-8221112
info@brandboostcompany.nl

    Danny Scheurink