Bodhi van de Wetering

Bodhi van de Wetering

Stagiaire


Op 1 februari 2021 begon ik bij The Brandboost Company als stagiaire. In die morgen ben ik meteen erg verrast door Danny Scheurink, de oprichter van The Brandboost Company. Danny leert je graag veel dingen en legt dit op een prettige en enthousiaste manier uit. Naast werken werd er veel gebruik gemaakt van het dartbord, die we eigenlijk iedere dag wel gebruikten om samen een potje te gooien. Meestal won Danny dan, dus als jij degene bent die hier straks stage gaat lopen, maak hem dan alsjeblieft goed in! Tijdens mijn stageperiode ben ik vooral bezig geweest met affiliate marketing voor de resortsturkije website en lekkerstewhiskey website. Daarnaast ben ik ook bezig geweest met klanten van Danny, door bijvoorbeeld een zoekwoordenonderzoek te maken of een blog te schrijven. Iedere vrijdag was het tijd voor een broodje van de Broodbode, wat ook altijd maximaal genieten was!

Een kenmerk van The Brandboost Company is dat je erg veel vrijheid hebt en je veel tijd hebt om je opdracht uit te voeren. Danny is absoluut de lastigste niet, als je een keer in de middag weg moet voor iets belangrijks, is Danny de laatste die daar moeilijk om gaat doen. Danny houdt wel van een grapje en het is ook absoluut niet alleen maar serieus bij The Brandboost Company. In het begin van mijn stageperiode zat ik op ze maandagen en vrijdagen na, alleen met Danny, dus het contact was altijd 1 op 1, wat ik altijd erg prettig vond. Danny maakt alle tijd voor je als je een vraag hebt over iets en legt je alles haarfijn uit.

Vanaf mei kreeg Danny er een werknemer bij. Sinds die tijd vind ik het hier alleen nog maar gezelliger geworden. Ze staan altijd open voor gezelligheid en dit is absoluut een stageplek waar jij het naar je zin gaat hebben!